12. kolo
25.10.2009 17:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Bohemians Praha - Sparta Praha 2:3

Sparta, která byla jasně lepším týmem zápasu, prohrávala po prvním poločase 2:1. Jenže v dalším dějství hry zvládla tento nepříznivý výsledek otočit na svou stranu a připsala si tak páté vítězství v sezoně, které ji posunulo na čtvrté místo. Zato Bohemians zůstávají na dně tabulky.

V páté minutě se o první slovo přihlásili sparťané, když z pětadvacetimetrové vzdálenosti nebezpečně mířil Kucka, jenže jeho pokus vyrazil na roh brankář Belaň. O sedm minut později byli úspěšnější domácí, když přízemní střelou překonal soupeřovu bránu nigerijský útočník Ibe. Fotbalisté Sparty se několika akcemi pokoušeli vyrovnat. Podařilo se jim to až v 32. minutě, kdy po zblokované střele Kucky se do černého trefil mladičký Zeman. Tentýž hráč mohl o několik okamžiků dostat svůj tým do vedení, jenže jeho míč nenašel směr do prázdné střížkovské brány. Pět minut před odchodem do šaten padl další gól díky domácímu Dobešovi, jenž nekompromisně překonal brankáře Blažka. Bohemians tak po první půli vedli 2:1 i přesto, že lepším týmem byla Sparta.

Chovancův výběr pokračoval i po změně stran ve smršti gólových příležitostí, ale ani jedna z nich neskončila v soupeřově bráně. Povedlo se to až v 75. minutě, kdy neustáli Bohemians letenský tlak a hostující Vacek přízemní střelou k tyči vyrovnal na 2:2. S tímto výsledkem se ale Sparta nechtěla uspokojit a hnala se dál do útoku. Ve zbývajících minutách se hrálo za trvalého deště, který přinesl vítězný gól pro Letenské. Postaral se o to tři minuty před koncem normální hrací doby Kušnír, jenž krásnou ránou propálil brankáře Belaně. Sparta si už pohlídala stav 3:2 do okamžiku hvizdu rozhodčího.

Autor: David Křížka / fotbalzive.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Strizkov na to nema aby Rudokozcum sebral aspon bod 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

poprvý v sezoně budu fandit střížkovu

Reagovat
vanGomm

Sparta by se měla také přičinit o jejich sestup.Tip - 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka 1:1

Reagovat
frank

Nevíte někdo jak je to s lístkama? Zůstává ta cena jako s Bohemkou nebo je vstup zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Jako fakt? Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

oujeeeeeej 3 bodiky nase

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Zku*venej Vacek, za to zranění golmana disciplinárka musí zasáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

určitě to udělal schválně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele