5. kolo
23.08.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 0:1

Opět solidně naplněný Ďolíček ani na potřetí neviděl domácí vítězství. Po předvedené hře si Plzeň odváží zasloužené tři body.

Plzeňští chtěli odčinit domácí prohru s Libercem a na svého soupeře hned zpočátku vlétli velice aktivně. Ještě v první desetiminutovce si vybojovali přímý kop, ze kterého Limberský sice překonal Sňozíka, orazítkoval však pouze břevno. Největší šanci domácích měl po dvaceti minutách hry Pávek, tak dlouho ale otálel se střelou, až mu ji dokázal zblokovat jeden z obránců.

A tak se z vedoucího gólu radovali hosté. Limberský se prodral až k brankové čáře, přihrál na malé vápno a Střihavka do odkryté branky neměl problémy otevřít skóre. Jen o minutu později mohl Bohemku srazit na kolena Horváth, jehož tvrdá dalekonosná střela byla dobře umístěná, nicméně Sňozík výtečným zákrokem podržel svůj tým.

Tím bohužel gólové akce utichly. Klokani ztroskotávali na svých centrech, které bez větších problémů odvrátila obrana, nebo ukořistil brankář Daněk. Plzeň tak o vedení mohla přijít až v naprostém závěru, kdy Škoda našel svým centrem Hartiga, který ale nedokázal z dobré pozice usměrnit míč do branky.

Druhý poločas už toho tolik nenabízel, v největších šancích se ocitl Střihavka, jehož pokus z osmi metrů skvěle lapil Sňozík, a Lecjaks, který dalekonosným pokusem taktéž ztroskotal na domácím brankáři.

Rozhodnout mohl pět minut před koncem Petržela, ale střelu do odkryté branky mu obětavým zákrokem zmařil Nikl. To už nic nezměnilo na faktu, že si Plzeň připsala důležité vítězství z Ďolíčku.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Tip: 1, první vítězství pravé Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak bych to rekl 3ku2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mam rad pravou BOHEMKU ale proti Plzni to budou mít těžký ... 1-2 nebo 2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele