20. kolo
21.03.2010 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 2:0

Dobrý krok k záchraně udělali domácí Bohemians 1905, kteří 2:0 porazili Mladou Boleslav. Hosté prohráli svůj třetí jarní zápas v řadě.

První příležitost měli domácí. Miller neudržel Ibragimovův centr a Kaufman netrefil prázdnou bránu. V zápětí mohli skórovat hosté, ale Mendyho nahrávku nevyužil Zahustel a mířil vedle. Poté se do akce dostal Mendy s Kuličem, ti si několikrát vyměnili balón, až akci zastavil vyběhnuvší Sňozík. Agilní Mendy byl vidět i ve 22. minutě, kdy se dostal ke střele. Tu spacifikoval opět domácí gólman. Skórovat mohl i Zahustel, ale jeho ránu vyrazil na brankové čáře Sňozík a poločas tak skončil smírně 0:0.

Ve 47. minutě přišla důležitá situace. Domácí zahrávali penaltu po faulu boleslavského Rolka. Tu přesvědčivě proměnil Kaufman, který balon umístil do pravého rohu brány. Deset minut před koncem střílel domácí Roth a nastřelil břevno hostí. O minutu později potom Miller likvidoval Hartigovu střelu. A minutu před koncem přišlo definitivní rozhodnutí, když domácí dali na 2:0. Štohanzl se dostal k odraženému míči a rozhodl - 2:0.

Bohemka tak právem porazila Boleslav, která se na jaře trápí, 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
klokan.paul

2:1

Reagovat
AjaxFans

Dobře vy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele