26. kolo
26.04.2010 17:30 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:1

Ostrava porazila Bohemians 1905 na jeho hřišti 0:1 a stále se drží šance na zisk ligového titulu. Jedinou branku vsítil ve 37. minutě Adam Varadi.

Varadi se prosadil osm minut před koncem první půle hlavou. Vydra zleva přetáhl centr, míč se dostal na hlavu Varadiho a ten se dokázal prosadit přes Štohanzla a dát branku. Baníkovský hráč se trefil ke vzdálenější tyči a jeho strážce Štohanzl si mohl sypat popel na hlavu, jelikož si počítal nedůrazně. Zmiňovaný Štohanzl mohl vzápětí vyrovnat, ale jeho střela šla nad bránu. Poločas tak skončil s vedením Ostravy 0:1.

Po hodině hry se k centrovanému míči mohl do nebezpečné pozice dostat Slezák, vše ale vyřešil brankář Ostravy Baránek, který byl dřív u balonu. Na druhé straně vyslal ne úplně povedenou střelu Lička. Sňozík kryl. V další šanci byl stoper Ostravy Neuwirth, ale ten střílel pro změnu nad bránu. A když Bohemce nic nekáplo ani z rohu v závěru utkání, Baník vyhrál utkání 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kepy_FCB

0:2 (Vydra a dotřetice Neves)

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, jako na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Banik titul pyčo!!!

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

chachary potrapíme, ale bohužel 0:1 a ve snaze vyrovnat až 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

jsem baníkovec, ale tuším plichtu

Reagovat
scholes18

ak chce banik pomyslat na titul na buduci tyzden, musi dnes vyhrat..

Reagovat
goodbay

věřím v plichtu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele