1. kolo
27.07.2009 17:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - 1. FC Brno 0:0

První kolo Gambrinus ligy otevřela bezbranková remíza Teplic se Spartou a stejný výsledek uzavřel kolo v duelu Bohemians 1905 s Brnem. Na stadionu byla kromě skvělé atmosféry viděna i bojovnost obou celků, která však branku nepřinesla.

První vážnější šanci si vytvořili hosté, ex-slávista Dřížďal předvedl hezkou individuální akci, jenomže svůj pokus následně poslal pouze do boční sítě Burešovy branky. Domácí si vytvořili první náznak šance z rohového kopu, nicméně slibnou akci zhatilo nepovedené, respektive žádné pořádné zakončení. Klokani si vytvořili největší šanci prvního poločasu ve 27. minutě, kdy Rychlík namířil svůj volný přímý kop do břevna. Bohemians 1905 byli o něco aktivnější, centr z levé strany doplachtil až k Hartigovi, ten však míč hlavou pouze "škrtnul", takže to pro hostujícího brankáře neznamenalo příliš velké nebezpečí. Celkově vzato - první poločas toho příliš mnoho nenabídl, a tak byl naplněný stadion zvědavý, co se bude dít ve druhé půli.

A opravdu, ve druhém dějství se domácí do Brna pustili a byli to oni, kdo ve druhé pětačtyřicetiminutovce dominoval. Lukáš Adam vypustil dalekonosnou ránu, na kterou si sice Bureš nešáhl, jenomže rozhodčí viděl situaci jinak a nařídil rohový kop. V 68. minutě se dostal k hlavičce Marek Nikl, ale přestřelil. O deset minut později měl brankář Brna plné ruce práce, když ve vzdušném souboji několikrát vyrážel míč před dotírajícími útočníky Bohemians. Branku diváci v zaplněném ďolíčku neviděli, a tak si oba týmy připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, co tipnout na tento zápas. Bohemka se bude tlačit do útoku, ale Brno bude trpělivě bránit a trestat z brejků. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ale těžko říct bohemka se nevizpytatelná zatoBrni po minule sezoně bude chtít nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians nemá na to vstřelit víc jak dva góly a Brno si nenechá první zápas utéct zbytečnou prohrou na podprůměrné Bohemce, plichta

Reagovat
smazaný uživatel

jasna dvojka 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

da Zelenka gola? podle me 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo proc na bohemians zpivaji "banicku my sme s tebou"?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele