15. kolo
21.11.2009 19:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 1:1

Ve šlágru kola si rozdělily body druhý Jablonec a mistrovská Slavia. Remízu 1:1 zajistili brankami Tomáš Čížek a Riste Naumov. Zatímco v Jablonci jsou s remízou víceméně spokojeni, pro Slavii je to další bodová ztráta.

Jablonec odstartoval výborně, už ve 3. minutě měl možnost zahrání přímého kopu Tomáš Čížek a brankář Romanovs se natahoval marně - 1:0 pro Jablonec. Slavia byla jako opařená a na vedoucí branku domácích dlouho nedokázala odpovědět, respektive byla proti obraně Jablonce bezzubá. Nicméně ve 31. minutě se jí podařilo vyrovnat, Grajcar našel přesným centrem Naumova a ten se hlavou nemýlil - 1:1. Obrana Jablonce v tomto případě zcela zaspala a mistrovská Slavia toho dokázala báječně využít. Právě vyrovnávací branka "sešívaných" tým Karla Jarolíma probudila a Slavia začala více kombinovat a tlačit se do zakončení. Do poločasu však výsledek 1:1 vytrval.

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu. V 53. minutě Vošahlík odcentroval na hlavu Haurdiče, ale ten přestřelil branku slávistického brankáře Romanovse. Na druhé straně se dral do šance Vlček, ale zakončení nebylo pro Špita vůbec nebezpečné. Obrovskou příležitost spálil v 68. minutě David Lafata, jenž se ocitl před Romanovcem sám. Brankář Slavie ještě zlikvidoval i pokus o dorážku. Oba celky si pak vytvořily ještě jakési pološance, ale stav 1:1 vydržel až do konce.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava, kterou tipuje Eurofotbal.cz je po dlouhé době asi ta nejpravdivější a zároveň nejkvatilnější co má Slavia k dispozici... Jen drobný detail - Slavia na marodce nemá pět hráču ale celých 8 (ty co píšete + Kaufman, Hošek a Pekhart)...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele