16. kolo
28.11.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

Očekávání se nenaplnilo a zcela průměrný zápas skončil šťastnou remízou pro Slovácko. Jablonec svého soupeře pustil k jediné vážné šanci, sám si toho ale nevytvořil o mnoho více.

Ač zápas sliboval mnohé, šance v zápase stále nepřicházely. Za půlhodinky hry se tak Slovácko dostalo maximálně k centru, který, leč s obtížemi, uklidili hosté na roh. To Filipko měl sice zajímavější práci, přesto většina střel byla magneticky přitahována do míst, kde právě stál.

První akce, která tak stála za slovo, přišla až po pětatřiceti minutách, kdy Ondřejka svou hrubkou poslal hosty do rychlého brejku. Čížek přihrál před branku Pavlíkovi, jehož pokus se štěstím hrudí vytěsnil Filipko. Právě Ondřejka se pak snažil hned v několika situacích zakončovat, Špitovi však práci nenadělal.

Druhý poločas začal akčně, kromě několika šancí, které skončily nepřesnou finální přihrávkou, se především rozezvučela konstrukce domácí branky. Tu trefil Vošahlík hlavičkou po rohu, překonaný Filipko si tak mohl na chvíli oddychnout.

Jen sedm minut nato se totiž Pavlík chytře zbavil obránce, následnou střelu opřel o nešťastného Urbánka a míč tak skončil až v síti Slovácka. Když v další šanci opět selhal Vošahlík, který po dobré příhře od Čížka zamířil nepřesně, dokázalo Slovácko čtvrthodinky před koncem vyrovnat.

Valenta přetaženým centrem vybídl k hlavičce Abraháma, který vrátil míč do vápna. Nedůrazní obránci přenechali míč Smetanovi, a ten míč dotlačil do branky. Když Smetana odmítl obrat nepřesnou hlavičkou, zápas tak skončil vcelku spravedlivou remízou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele