26. kolo
04.05.2009 17:15 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
AXA Arena, Praha

Reportáž

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:0

Sparta se na Letné proti tápajícímu Baníku nemohla dlouho prosadit, jenže pak na hřiště naskočil šestnáctiletý Václav Kadlec a jediným gólem sedm minut před koncem rozhodl utkání ve prospěch Sparty.

Pražané hned od úvodu ukazovali, že chtějí vyhrát, jenže se opět ukázalo, že dostat míč za brankovou čáru je pro ně letos hodně těžké. Klid na sparťanské kopačky mohl přinést už v osmé minutě Kulič, jenže velkou šanci zahodil. Gólman Baníku Buček si poté vychutnal i pokusy Žofčáka a Zemana, které rovněž zaváněly brankou. Baník toho v útoku příliš nevymyslel a ani obrana nebyl nijak zvlášť pevná, leč sparťanským nájezdům dlouho odolávala. Žofčák totiž v další šanci nedokázal vystřelit, Zeman nemířil přesně a k nespokojenosti domácích fanoušků pálil vysoko nad i Kušnír.

Sparta šance nezačala proměňovat ani po poločase a fanoušci často pískali. V dobré pozici se ocitl Kucka, ale ani jemu se dnes střelecky nedařilo. Podobně si vedl na druhé straně i Zeher a na v Axa Areně stále panovalo bezbrankové skóre. Oba trenéři na situaci reagovali střídáním, Ostrava nasadila Střihavku, domácí kouč Chovanec zas po zranění vracejícího se kapitána Bergera. Vše již pomalu směřovalo k bezgólovému závěru, ale ten sedm minut před koncem vyloučil domácí talentovaný mladíček Václav Kadlec, který jen po pár minutách na hřišti využil závaru před brankou a dotlačil míč za brankovou čáru.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 body pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už 7 kol nevyhrál...jasná 1... 3:0 (Bony,Kucka,Hubník)

Reagovat
vanGomm

Při současné formě Ostravy to vypadá na jasnou 1.Protože ale mnoho let sázím vím,že podobně jasné zápasy končívají někdy i jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček se konečně hecne a vyhraje a Pražští Pepici dostanou na prdel. Baník Pičo FCB

Reagovat
Shevchenko

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ

2 : 2

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:0(bony)

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno.FCB zabere a vyhraje.baník p.čo!!!Pepíci pujdou na párek...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 nebo 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

!!Sparta vyhraje!!.......3:0........Baník je píča!

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi jako tvoje mama!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele