2. kolo
10.08.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - Sparta Praha 0:2

Sparta dokazuje v úvodu sezóny skvělou formu hlavně v obranné činnosti a v mistrovských utkání stále neinkasovala. Vyprodaný stadion viděl nadvládu Sparty a její zasloužené vítězství nad snaživým Kladnem.

Do první šance se ve 14. minutě dostal Kadlec, který utekl Bartošovi a centrem na zadní tyč našel Kuliče, který však hlavičkou trefil domácího obránce, který podle hostujících hráčů zahrál rukou. Za tři minuty Bartoš vrátil Kadlecovi vítězný sprint, jeho centr do vápna byl odražen pouze k Hajníkovi a ten nekompromisní ranou mířil těsně nad. Sparta dokazovala roli favorita a ve 32. minutě se dostala do vedení. Kuličův roh na zadní tyč našel tísněného Kladrubského, který hlavičku zamířil do protipohybu hráčů a o tyčku otevřel skóre.

Deset minut po začátku druhé půle zahájil Hajník dlouhým pasem rychlý kontr, který pokračoval Zoubeleho přiťuknutím Szaboovi, jehož střela byla zblokována pouze k Zachariášovi, ale ten z 15 metrů nezamířil přesně. Přes snahu Kladna měla navrch Sparta a v 72. minuty málem rozhodl Kadlec. To by však po Zemanově přesném centru nesměl zblízka hlavičkovat mimo. Po pěti minutách vystihl rozehrávku domácích Vacek, následně se vyhnul Grossovi a proti jeho střele musel vytasit zákrok zápasu Pavlík. Hosté však přeci jen druhý gól dali. Kušnír zavezl podél brankové čáry míč k vápnu, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Zemana, který nedal svou střelou Pavlíkovi šanci. V závěru sice vychytal kladenský brankář Kuliče i Holendu, ale o výhře Sparty už nemohlo být pochyb.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sparta kladno bez problemu porazi

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 a čáááu

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno překvapí i sebe 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze ta hnusna Sparta prohraje Vsude jsou s ni po.s.r.a.n......A to vyhrala jen s podprumernym Tiraspolem

Reagovat
Kapřík

Ty jsi fakt za trest...říkal tu někdo o tom, že s přehledem převálcuje Panathinaikos nebo něco podobného? To si jenom něco vymýšlíš. Zajímalo by mě, jestli si tragédi jako ty někdy aspoň na chvilku uvědomí, jak moc jsou na trapní...nechceš se o tuhle zkušenost podělit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno zabojuje a bude to remíza a překvapení kola

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

kdeže sparta si to pohlídá a vyhraje0:2..ikdyž ji nemám rád dám si ji zitra na tiket takže ji budu muset fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v jaké Sparta nastoupí sestavě,budou-li šetřit opory na 3.předkolo LM.

I v kombinované sestavě,ale musí Sparta Kladno jednoznačně porazit.

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno nema co ztratit, Sparta musi vyhrat pokud se chce urzet na vitezne vlne.

Tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele