2. kolo
10.08.2008 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:1

Olomouc má po dvou kolech první ligy plný počet bodů. Po výhře na Střížkově doma zdolala i Plzeň.

První akci předvedla Olomouc, Melinho poslal balon do strany na Schulmeistera a ten odcentroval do vápna, kde ovšem Hubník ani Ordoš na balon nedosáhli. V další velké šanci se ocitli opět olomoučtí, respektive Michal Hubník, který z otočky střílel a trefil tyč Poštulkovy branky. A tak když olomoucký hráč jen rozezněl brankovou konstrukci, padla branka na druhé straně. Plzeň poslal do vedení gruzínec Dimitri Tatanašvili. O branku se velkým dílem zasloužil Jiráček, který utekl Olomouckým a předložil útočníkovi gól až před bránu, odkud ze čtyř metrů nešlo nedat - 0:1. Po půlhodině hry o sobě opět dala vědět Olomouc, jmenovitě Melinho, který napálil míč z přímého kopu tak, že směřoval pod břevno a Poštulka s obtížemi vyboxoval.

Domácí se vyrovnání dočkali v 50. minutě hry, když se prosadil Vojtěch Schulmeister. Škerle centroval a míč z jeho kopaček prošel až na hranici vápna k Schulmeisterovi, který lehce vsítil branku - 1:1. Hráče gól nabudil a o chvíli později jeho střela olízla břevno plzeňské branky. Osm minut před koncem Olomouc dokonala svůj obrat, jelikož Tomáš Kazár opět dokázal, že je specialista na přímé kopy. Míč z volného kopu zatočil překrásně do levé šibenice. Fotbalová lahůdka - 2:1. Minutu před koncem ještě mohl vedení navýšit Hubník, když běžel sám na brankáře, jehož dokonce kličkou obešel, ale prázdnou bránu netrefil.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 goly pro zmenu Skerle,Heidenraich utocnici tipu Ordose nedavaji goly do zpravne branky

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň by mohla překvapit 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se tomu kurzu na Plzeň,aspon mě se zdá moc vysoký ne?ale to je dobře ,protože tipuju 2

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji novému olomouckému kouči Psotkovi jen to dobré,vypadá jako sympaták.

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi tezky zapas, ktery muze skoncit prakticky jakkoliv.Osobne fandim spis Olmiku, tak doufam ze trener Psotka ukuchti spravny recept na porazeni Plzne.

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma zatim prijemne prekvapeni, uvidime jak se jim bude darit dale.Jinak otocit zapas z 1:0 na 2:1, preci jen svedci o nake kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

Supr !!!! Sigma do toho !!!!! Kdo by po loňském remízovém roce čekal, že si Sigma vybojuje v prvních dvou kolech všechny body... Oproti Plzni byla Olomou o dost lepší, ze standartek mohli v první půlce padnout třeba 2 goly pro Olomouc, ale Poštulka to vždycky chytl. Škoda toho golu, kdy si to dali hráči Plzně až před prázdnou bránu a Peťa Drobisz už s tim nemohl nic dělat. Ale druhej poločas byl zase vybornej, Hubnik to vyrovnal a hlavně gol Kazára, který obrat dokonal, stál za to. Na konci hrála Viktorka hodně ve předu a tim vznikla ještě jedna šance pro Hubníka, že to nedal byla smůla, ale hlavní jsou 3 body. Supr

Reagovat
smazaný uživatel

JJ sory Vojta Schulmeister to samozřejmě vyrovnal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele