22. kolo
05.04.2009 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:0

Vedoucí Slavia nezvládla utkání na Andrově stadiunu v Olomouci, domácí Sigma si po trefě Davida Kobylíka připsala cenné vítězství 1:0.

První příležitost měli po čtvrthodině hry sešívaní, když Janda obešel Heidenreicha a přes Bestu doputoval míč až k Marku Jarolímovi. Ten vystřelil a jeho rána šla jen těsně vedle tyče olomoucké svatyně. Po třiceti minutách zahrozila i domácí Olomouc. Petr odcentroval na Ordoše a ten hlavou o kus minul branku. Ordoš mohl dát branku ještě v závěru půle, ale jeho přesnou střelu bravurně vykryl Vaniak.

Hned na začátku druhého dějství se v dobré pozici ocitl Janda, ale místo střely nahrával a celou akci pokazil. Další střeleckou příležitost měl po nahrávce Šventa Besta, ale trefil jen dopře postaveného Drobisze. V 64. minutě padla jedinná branka tohoto duelu a vstřelil ji domácí David Kobylík. Rossi vyslal centr přesně na Kobylíkovu hlavu a olomoucký hráč překonal Vaniaka a určil tak pozdější výsledek utkání. Osm minut před koncem mohl vyrovnat Fořt, ale bránu netrefil a Slavia tak v Olomouci nechala všechny body.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady není co řešit, Slavia v naší lize nemá nejmenší konkurenci... Olomouc 0:2 Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka Vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Necekal jsem ze slavia prohraje ale co uz.newadi

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele