13. kolo
09.11.2008 17:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 4:1

I přes prvně inkasovanou branku získala Olomouc další tři body. Příbram využila své jediné příležitosti k vedení, do poločasu však bylo srovnáno, aby v děsivé jedenáctiminutovce ve druhé půli rozhodli domácí o třígólovém vítězství.

Neuběhla ani minuta a Janotka mohl otevřít skóre. Po Melinhově centru na vzdálenější tyč minul. Poprvé se do vápna dostali hosté v 11. minutě a hned se radovali z gólu. Pleško našel centrem Huňu, který vyhrál hlavičkový souboj a míč zavěsil do šibenice. Tu vymetl na druhé straně i Hořava, technickým pokusem z dvaceti metrů překonal natahujícího se Slavíka. I nadále se příbramští hráči ocitali v útoku ojediněle, ale i domácí se k nebezpečné střele nedostávali zrovna často. Jen pět minut před koncem ještě nepřesně, přesto nebezpečně vypálil z přímého kopu Melinho.

Do druhého poločasu vstoupil skvěle Janotka, nejprve se blýskl uvolněním přes Mišuna a následnou střelou, kterou musel dobrým zákrokem vyrazit Slavík. V 55. minutě už se radoval z gólu. Hubník poslal před branku míč, který sice Ordoš minul, ale Janotka v pádu míč do branky dopravil. A domácí v gólech pokračovali. Melinho vyslal za obranu před pár minutami nešťastného Ordoše, který chladnokrevně sám před brankářem obloučkem poslal míč do sítě. Uběhlo jen jedenáct minut od vedoucího gólu Janotky a Sigma vedla již o tři branky. Onofrejův centr do vápna doslova došel za branku po šťastné teči Ordoše. Ani střídající junioři nenechali Příbram alespoň zkorigovat, zápas tak skončil jasným a zaslouženým vítěszvím domácích.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no remízka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele