2. kolo
10.08.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Tescoma Zlín 1:0

Nepříliš pohledný zápas shlédl skoro vyprodaný stadion v Boleslavi. Zasloužené vítězství nakonec připadlo domácímu týmu, když se 25 minut před koncem prosadil Papadopulos. Zlín podal žalostný výkon, při němž si ani nemohl vyprodukovat vážnější šanci.

Dlouho předlouho čekali diváci na akci zasluhující potlesk. Až ve 22. minutě překvapil všechny Rajnoch a střelou z třiceti metrů rozezněl tyč. Po třech minách se dostal ke střele znovu, tentokrát po centru Poláčka střílel z šestnáctky pouze vedle tyčky Baránkovy branky. Podprůměrný poločas žádné nebezpečí nepřinesl, útočněji laděná Boleslav tak gólový náskok nezískala.

Zápasu v Boleslavi škodil hlavně unylý výkon hostů, trest si domácí hráči připravili na 65. minutu, kdy po přízemním centru Poláčka neuhlídali oba stopeři Michala Papadopulose a ten skóroval. Deset minut poté mohli domácí dokonce rozhodnout. Pohlednou akci rozehráli Mendy a Kalina, který našel uličku na Papadopulose, ten však z penalty přestřelil. V závěru museli začít útočit i hráči Zlínu, domácí tak měli šanci k brejkům. V 84. minutě tak měl blízko ke gólu Řezníček, ale mezi tři tyče svůj lob nevměstnal.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domácí vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

ŠEVCI ZLÍNEČEK!! Doufám že se nám to povede jako loni, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 gol hlavou z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme třeba ten smích přejde .. neaký ten bod přivezem..

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

MB se na Spartě prezentovala pěkným fotbalem,od Zlína nevím co se dá čekat.

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy zapas, oboum tymum se docela darilo v priprave ae prvni kolo nezastihlo mancafty v dobrem rozpolozeni, oba prohrali shodne prvni zapas 1:0.Tady to vidim spise na remizu, protoze verim trenerovi Mazurovi a jeho propracovane defenzive.

Tip 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele