13. kolo
10.11.2008 17:15 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:2

Boleslav kvůli bezzubému útoku nedokázala reagovat na dvě branky lepšího Baníku. Ostravský tým se tak posunul právě před ní.

Ve druhé minutě se do šance dostal Papadopulos po centru Poláčka, nicméně hlavičku nestihl správně zamířit. Na druhé straně zase Miller skvělým vyběhnutím zmařil dobrou přihrávku za obránce pro Střihavku.To Mičolovi se vedlo mnohem lépe. Otepka rozehrál roh na vzdálenější tyč, kde byl naprosto osamocený ostravský záložník a bez problémů usměrnil míč do branky. Boleslavští si nedokázali podmanit hrací plochu a brankáře hostů moc neobtěžovali. A tak přišel druhý gól Baníku. V poslední minutě první půle stáhl Janíček za dres Svěrkoše ve vápně a jasnou penaltu s přehledem proměnil Otepka, když Millera poslal na druhou stranu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně. Rajnoch však mířil metr vedle, hlavičku Pecky zase kryl Buček. Pokračování však nepřišlo, pondělní Boleslav nebyla tou, kterou známe z letošní sezóny. Naopak v závěru mohli zvýšit hosté, kdyby si Střihavka za obranou neukopl míč, ke kterému se tak dostal dříve Miller. Zápas dohráli ostravští hráči bez vyloučeného Ličky. Toho okopával Kalina a Lička se po něm chtěl ohnat, svůj úmysl ale nedotáhl, přesto dostal červenou kartu. Středočeši si i přesto již nic nevytvořili.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

banicek musi . . ..

Reagovat
smazaný uživatel

nwm nwm bude to těžký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžký zápas, ale věřím Baníčku, že to zvládne a posunume se na 2. místo BP

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele