20. kolo
15.03.2009 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 1:2

Slávisté díky gólům zimních posil Fořta s Pekhartem porazili Jablonec a připisují si tři body do prvoligové tabulky. O výhře se rozhodlo až tři minuty před koncem.

Jablonec zahrozil hned v první minutě. Haudrič odcentroval z pravé strany a našel hlavu Hlouška. Ten poté mířil jen těsně vedle branky sešívaných. Slávisté si vypracovali gólovku po čtvrthodině hry. Fořt dostal balon před velkým vápnem a jen těsně minul levou tyč jablonecké branky. Jablonec kontroval střelou Valenty, tu ale pokryl brankář Vaniak. Branky se obecenstvo dočkalo čtyři minuty před koncem půle. Ve 41. minutě se Slavia ujala vedení zásluhou Fořta. Černý vybojoval balon a poslal na Šventa, ten ihned předal míč Fořtovi, který byl úplně osamocený a dokázal dát gól. Díky jeho trefě Slavia v poločase vedla 0:1.

Vyrovnání přišlo v 59. minutě hry. Haudrič vyhrál hlavičkový souboj a nahrál Lafatovi. Ten se nemýlil - 1:1. Po pěkné akci záhy střílel na druhé straně Fořt, ale vedle. Stejně tak pálil i druhý autor branky Lafata, jehož střela prošla kolem pravé tyče. Hosté se opět ujali vedení v 87. minutě. Kučera si nechal utéct Pekharta, který tak postupoval sám na Zicha a s přehledem umístil míč k jeho pravé tyči - 1:2.

Autor: Michal Havlický

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná 2 .......FKJ - SKS 0:2 nebo 1:2 Jinak četl jsem že by trapp už měl být v pohodě tak uvidíme Bez něj to bude určitě horší.....TJ je dobrej ale jeho aktualní forma a přístup jinak rád bych to viděl takhle

Vaniak

Hub( dens) , Brabec , Hošek , šiklič (švento)

Janda, MJ , Trapp* (TJ) , švento (černý)

Besta , Šenky Jinak sere mě že nemůžu dorazit na stadion do jablonce to mam snad nejblíš , ale jak se mam dostat z5 zas tma blizko 67 km neni abyhc šel pešky CONTRO IL CALCIO MODERNO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no abych se opravil jasná 2 opravdu nebyla hrály jsme blbě ale urvaná vyhra je duležitejší než když to jede samo špatnej byl hošek ale jak se říká " chybymi se člověk učí" já bych ho podržel suchý taky chybovla a co je z něj ted ...... jaorlím taky nehral nejlíp i Janda s Belaidem nic moc ale osuhlasím že FKJ by si aspon bod zasloužili noo ale sem rád že sme vyhráli ale naštvalo mě že sme dostali gola měl jsem měl v jedný tipovačce kde sme měl šanic na vyhru kdybyhc to trefil 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude jasný zápas jablonec zatim hraje dobře ale slavka si 3 body venku pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat,že to pro Jbc bylo hodně krutý,minimálně bod si zasloužili.Zlatý 3body,takový se hodně cení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele