3. kolo
17.08.2008 20:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:1

Žádný z týmů české nejvyšší soutěže nemá na svém kontě po třech kolech plný počet bodů. Poslední možný adept na třetí výhru v řadě, Jablonec, totiž doma remizoval s Mladou Boleslaví 1:1.

Jablonec začal proti Boleslavi velmi aktivně. Už ve čtvrté minutě si na přihrávku do vápna naběhl Lafata a chystal se střílet, byl však zastaven Janíčkem a měla se kopat penalta, ovšem píšťalka sudího Královce zůstala němá. Jabloneckým to však moc vadit nemuselo, jelikož už o minutu později se z branky radovali. Žofčák přihrál zleva Pavlíkovi a ten skóroval střelou k tyči – 1:0. Aktivní domácí tým mohl brzy přidat další gól, Žofčák šel sám na Millera a zkusil ho přelobovat, ale překopl branku. Jablonec pokračoval v tlaku, další možnost skórovat měl Loučka, jehož ránu z volného kopu s potížemi Miller zneškodnil. V další možnosti si agilní Žofčák narazil s Klapkou a nahrál Lafatovi, ten ale z blízka minul branku. V okolí třicáté minuty se začali konečně prosazovat i hosté z Boleslavi. Nejprve balon propadl k Poláčkovi, který však své dobré postavení u tyče nazužitkoval a poté Řezníček napálil jen obránce Homolu. Řezníček se mezi střelce ale přeci jenom zapsal. Mendy utekl po pravé straně a naservíroval Řezníčkovi lahůdkovou přihrávku těsně před bránu, útočník pak překonal Špita – 1:1.

Druhá půle byla na velké šance znatelně střídmější. Za zmínku snad stojí pouze situace z 68. minuty, kdy po centru Hamouze hlavičkoval Hloušek a jeho střelu s gólovými parametry vytáhl ven Miller, a také následný útok hostů, kdy ve střelecké pozici možná zbytečně ještě nahrával Mendy na Řezníčka, jehož střelu zblokoval Homola.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jablonec muze prekvapit 1:1

Reagovat
šolim

To nebude žádné překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec znovu doma zvítězí je na vítězné vlně po výhře nad zasranejma chacharama 2:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec nic moc.Nato jak hral ??Banik?? , no nehral, tak Jablonec dostane nadilku.

Tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jablnoce vs Boleslav.derby ktere by mohlo mit svou kvalitu.Jablonec uz ted zaziva vstup do sezony s kterym po 2.kolech pocital opravdu malokdo.To Boleslav potrebuje vyhrat a drzet tak kontakt s dnesnim souperem a celem tabuky.Bohuzel se divaci at uz na Strelnice nebo u Tv nedockaji viezstvi ani jednoho tymu.

Tip 1:1i

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele