14. kolo
16.11.2008 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Jablonec 2:0

Nováček z Příbrami porazil doma Jablonec 2:0. O výhru se zasloužil především úspěšný zakončovatel Daniel Huňa, který dal oba góly domácího celku.

V první půli se krom střely Lafaty z první minuty, která nemířila na bránu nic neudálo, přesuneme se tedy rovnou do půle druhé. V té začali domácí velmi aktivně. Nejprve v dobré situaci vychytal Pleška Špit, ale poté přišla 49. minuta a další gól domácího kanonýra Daniela Huni. Borek pěkně prošel na levé straně a odcentroval na Huňu, který z první míč zasunul do brány - 1:0. V 63. minutě si svou největší šanci vytvořil Jablonec, ale hlavičku Lafaty vytáhl Slavík nad břevno. 70. minuta a 2:0. Další gól přidal opět Huňa, který před dvěma obránci zaseknul a poté poslal mezi nimi míč přesně k tyči - 2:0. Jablonec mohl korigoval stav v 77. minutě, ale Loučkovu gólovou střelu vyhlavičkoval na čáře Pleško a zápas tak skončil výhrou domácího týmu 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele