4. kolo
26.08.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 2:0

Pražský klub nedal ani ve čtvrtém kole gól. Domácí naopak potřetí za sebou neinkasovali a připisují si druhou výhru. Trenér Levý zjevně udržel formu jeho týmu z jara. V prvním poločase sice moc šancí vidět nebylo a v druhém to nebylo o mnoho lepší. Ale nejdříve Jarolím z dvaceti metrů a v poslední minutě Fillo z penalty rozhodli o vítězství Plzně.

V 9. minutě zahrozil z přímého kopu Šmarda, síť však rozvlnil z vnějšku. Na druhé straně měl možnost Matůš, jehož hlavička skončila na tyči. Gól by ale neplatil kvůli ofsajdu, stejný důvod zkazil radost Trappovi o několik minut později. Ve 32. minutě špatně rozehrál domácí Rada a Slezák bez přípravy pálil zpoza vápna těsně vedle. Kombinační hra Plzně byla dobrá pro oko diváka, gólové šance však v první půli nepřinášela.

Krbeček, po 4 minutách na hřišti, se ocitl před Sňozíkem, který jeho střelu vyrazil. Domácí tlačili svého soupeře, do šancí se přesto dostávali hosté. Nejdříve ukopl míč Matůšovi Müller a stejný útočník pak hlavičkoval těsně vedle. V 72. minutě se nepodařilo hostům odkopnout a parádní střela Jarolíma skončila až za zády brankáře Sňozíka. Fanoušci Bohemians hnali své hráče za vyrovnáním, ale plzeňská obrana s brankářem Daňkem hrála skvěle. V 93. minutě nasadil Trapp obránci jesličky, další obránce ho srazil a Fillo neměl s proměněním penalty žádný problém.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele