9. kolo
06.10.2007 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Sigma Olomouc 0:0

I přesto, že měl Zlín mnohem více šancí než jeho protivník, gól vstřelit nedokázal. Podobně si vedla i Olomouc, a proto diváci viděli bezbrankovou remízu.

Již v šesté minutě si zaběhl na dlouhý aut z levé strany Opiela, jeho zpětná přihrávka proletěla před brankou Olomouce a až stoper Šuškavčevič ji na poslední chvíli uklidil na roh. Na druhé straně nadělal brankáři Baránkovi velké problémy centr Kazára, zlínský gólman měl co dělat, aby vytáhl alespoň na roh. Blízko gólu byli domácí fotbalisté opět při šanci Vyskočila, který v záklonu hlavičkoval těsně nad. Výborným zákrokem se vyznamenal v 31. minutě olomoucký Drobisz, jenž bravurně zakročil při šanci Žůrka.

Zlínští fotbalisté vlítli do druhého poločasu hodně zostra. Nejprve Vidličkův rohový kop přistál přesně na Kročově hlavě, domácího stopera to však překvapilo, takže míč se od jeho hlavy vysoko odrazil nad. Následně mohl poslat svůj tým do vedení Vyskočil, ale jen těsně minul levý roh olomoucké brány a zanedlouho Šmahaj neuspěl tváří v tvář proti Drobiszovi. V 69. minutě Olomouc zničehonic zahrozila. Po přihrávce Melinha střílel z hranice velkého čtverce Schulmeister, míč jen těsně přeletěl břevno. Pár okamžiků před konečným hvizdem mohl opět rozhodnout Zlín. Marek Zúbek přesně střílel z dálky, ale gólman Drobisz míč směřující pod břevno na dvakrát kryl.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*s.a.f.c

po minulem kole musíme odcinit to peklona slavce ..proste minimalne bod..ale verím ze vyhrajem ...

Reagovat
HOST*žzghtkl

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Luke

Zlín má silné standartky a hlavně skvělého stopera Ivo Zbožínka, který gólům zabraňuje a také je v poslední době i často střílí právě ze standartek. To bude pro Zlín silná zbraň. Sigma může skórovat také jen ze standartky, ale moc šancí na bodový zisk ji nedávám

VÝSLEDEK: 1:0 nebo 1:1

Reagovat
HOST*

myslím že to bude vyrovnaný zapas ..i když olmik je nabrnkaný tema dvema výhrama ..ale Zlín je doma silný soupeř pro každého..i přes ten nepovedený zápas na Slávce říkam .................VYHRAJEM..!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele