26. kolo
19.04.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav 0:1

Boleslav vyhrála ve Zlíně a je už šestá, domácí sice měli více šancí, ale nedokázali je přetavit v góly. Jedinou branku zápasu vstřelil Řezníček.

První šanci měl ve čtvrté minutě domácí Žůrek, ten ale po nahrávce Pacandy v jasné šanci trefil jen boční síť. V dalších příležitostech se ocitli nejprve Vyskočil, jehož střelu brankář Miller kryl a poté Pacanda, který hlavičkoval kousek nad. Zlín byl aktivní a tlačil, po dvaceti minutách hry se ke střele dostal Musil a jen těsně minul tyč boleslavské branky. Chvíli před přestávkou zahrával tým Mladé Boleslavi přímý kop, ten však jeho hráči nevyužili a navíc umožnili zlínským dostat se do brejku, který byl zakončen nepovedeným centrem, balon se otřel o břevno Millerovi branky. Do šaten se tak šlo za bezgólového stavu.

Druhá půle začala další šancí Zlína, Pazdera vyslal do šance Žůrka, ten obešel obránce a vystřelil, jeho střelu ze sedmi metrů však Miller vyrazil na roh. Po hodině hry přišla první velká šance Boleslavi, Hodúr přiťukl Kalinovi, který nahrál Poláčkovi, ten posunul na Řezníčka a ten z voleje trefil břevno zlínské branky. V 72. minutě se už hosté branky dočkali, Poláček potáhl balon po lajně a nacentroval přímo na hlavu Táborského, který tak otevřel účet zápasu – 0:1. Patnáct minut před koncem přihrál Šmahaj Vrtělkovi, ten míč poslal do vápna a Zbožínkovi chyběly dva kroky ke vstřelení branky. V závěru utkání tlak Zlína gradoval, po jednom z rohových kopů se ke střele dostal Elšík, ale trefil pouze Kyselu stojícího na brankové čáře. V poslední minutě se k sólu nadechl Zúbek, obešel tři protihráče a vystřelil dobře k tyči, výborným zákrokem ale Boleslavi zachránil tři body Miller.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 ..žurek .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele