11. kolo
29.10.2007 17:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:1

Liberec potvrdil, že se jeho herní projev po příchodu trenéra Škorpila zlepšil, a i když proti oslabené Slavii nedokázal vyhrát, šance k tomu rozhodně měl. Zápas poznamenala 27. minuta, kdy byl vyloučen slávistický Krajčík. Slavia však ještě do poločasu po první ligové trefě Dřížďala vedla. V druhém poločase se Liberec tlačil do předu a v 78. minutě Petr Papoušek se štěstím proměnil přímý kop ze 17 metrů. V samém závěru pak ještě Liberec nastřelil břevno.

Skóre již v 6. minutě mohl otevřít Petrouš, ale z malého vápna přestřelil. Po čtvrthodině hry přeskočil nedůrazného Frajlacha Pudil, Zlámal však stál na správném místě. Ve 27. minutě musel do sprch po druhé žluté Krajčík, paradoxně poté Slavie začala hrát lépe. A ve 36. minutě se dokonce hosté radovali z gólu. Kalivodův přímý kop lehce tečoval Dřížďal a míč, který před Zlámalem ještě skočil, skončil v síti. Gebreselassie našel ve vápně Vlčka, ten trefil pouze brankáře Liberce. I proti další šanci Slavie se vyznamenal Zlámal. Kalivodův přízemní centr tečoval Švec a domácí brankář vytáhl reflexivně nohou.

V úvodu druhého poločasu unikl Vlček, který si obhodil i posledního obránce, Zlámal však dobře četl hru a těsně před útočníkem míč lapil. Poté začali konečně úřadovat domácí. Hodúrovu tvrdou střelu k levé tyči vyrazil brankář Vorel, a podobně si vedl i proti střele Frajlacha. V 77. minutě se k odraženému míči dostal v těsném ofsajdu stojící Nezmar, Vorel ho sice vychytal, ale ihned poté byl Janů těsně před vápnem skolen Švecem. Míč si postavil Papoušek a po teči ve zdi už nestihl pražský gólman na změnu směru zareagovat. Brzy se mohli hosté opět dostat do vedení. To by však Vlčkův centr nesměl pár centimetrů před Pudilem dobře tečovat Košťál. Poslední velkou šanci zápasu spálil Dohnálek. Dostal míč do vápna, jeho střelu ještě zády tečoval Suchý a míč po odrazu od břevna chytil Vorel.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bude to zajimavy zapas,ale myslim,ze by mohla byt remizka

Reagovat
HOST*optimista

Slávka vyhraje o gól.Liberec není Arsenal.

Reagovat
HOST*

to je fakt, Liberec není Arsenal, takže 3:0 bude úplně stačit

Reagovat
HOST*Ivos

jen nebojte,on se da zase na zacatku nejaky gol kolenem,pak se bude celej zapas branit a po skonceni zapasu se budou slavisti machrovat jak jsou suverene nejlepsi...a pak zase dostanou v LM naklep kreteni sesivani

Reagovat
HOST*

presne tak,taky mam uz tech sesivanej kriplu dost

Reagovat
HOST*

staci aby dostala slavie gol jako prvni a nabeton prohraje,pokazde kdyz letos prohravala tak uz s tim nic neudelala...tak ja se modlim aby ten gol dostala

Reagovat
HOST*bary72

Bod za remízu není špatný, zvlášť když se Liberci začíná dařit. Náskok se sice snížil, ale stále je slušný odstup, hl. od Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z Liberce beru,ale 3 by byly lepší.Stejně jsme nejlepší.SLAVIA do toho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

68 minut o desíti hráčích a v Liberci,to je úspěch.Jsem zvědav kdo to ještě letos v Liberci dokáže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele