2. kolo
13.08.2007 17:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians 1905 0:0

Ani ve druhém zápase se Liberci nepodařilo vstřelit gól, ale hlavně vyhrát. Proti nováčkovi z Bohemians měl sice mírnější převahu, ale využít ji nedokázal. Hosté bezbrankovou remízu ze severu Čech určitě berou všemi deseti, jelikož je to pro ně po dlouhé době jejich první prvoligový bod.

Utkání začalo pořádně zostra. Už ve 4. minutě si málem dal vlastní gól zkušený Karel Rada, ovšem jeho nepovedenou hlavičku zastavila tyč. Tentýž hráč málem vstřelil gól i na druhé straně, kde ale opět orazítkoval brankovou konstrukci, tentokrát Hauzrovy svatyně. Po patnácti minutách hry byl blízko gólu liberecký Nezmar, jenže jeho hlavička letěla jen těsně vedle. V 27. minutě si zpracoval centr Šmardy útočník Bálek a svou střelou donutil zkušeného gólmana v týmu Slovanu vytáhnout výborný zákrok, kterým ho vychytal. Liberec do konce prvního poločasu si vytvořil ještě další dvě slibné šance. Nejprve jen těsně přestřelil Sňozíkovou branku Hodúr a pár vteřin před koncem prvního dějství vyrazil gólman Bohemians Nezmarův volej na břevno a tím udržel bezbrankový stav.

Sňozík ve své bráně čaroval i během druhého poločasu. Hlavně si předvedl při střele Dejmka, kterého výborným centrem v pokutovém území našel Hudson. Brazilec ve službách Liberce byl i při druhé gólové šance, tentokrát však zakončoval. Hodúr centroval před bránu, kde našel hlavu právě Hudsona, který ovšem v plné rychlosti netrefil míč ideálně a minul Sňozíkovou bránu. V 86. minutě se na neštěstí pro liberecké fotbalisty podařilo Nezmarovi již podruhé trefit tyč brány. Slovan mohl rozhodnout i v nastaveném čase, ovšem nádhernou střelu Šinglára vychytal kdo jiný než Sňozík.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*pluto3

Nepozeratelny prvy polcas,druhy aspon nieco... ak by sa proti Libercu postavilo San Marino,tak dostanete 0:3 a to budete este radi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele