19. kolo
02.03.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Brno 0:1

V utkání s ambiciózním Brnem chtěly Teplice odčinit debakl z Liberce, odkud odjely na hlavu poraženy 4:0. Vytáhnout se však chtěli i Brněnští, kteří v minulém kole doma přehráli slávisty a seběvědomí jim tak nechybělo. Brno vyhrálo Na Stínadlech 0:1 a dotáhlo se v tabulce na rozdíl jedinného bodu právě na Teplice.

První šanci měly Teplice, když Mareš nahrával, Smíšek přenechával a Jun střílel, jenže těsně vedle tyče brňenských. Po dvaceti minutách si vypracovali příležitost ke skórování i hráči Brna, Lira nahrál Bestovi a ten zblízka střílel vedle. Ve 24. minutě hry proběhnul po levé straně teplický Mareš, dal přihrávku do vápna na Verbíře, ten však pálil vysoko nad. Když se netrefili tepličtí, dalo gól Brno. Lira si narazil s Kaloudou a technicky vystřelil přesně k tyči - 0:1.

Druhý poločas začalo aktivněji mužstvo Brna a vypracovalo si taky první šanci. V dobré pozici se ocitl nikým nehlídaný Kalouda, ale jeho křižná střela netrefila bránu. Po hodině hry mohl zvýšit vedení hostí zvýšit Besta, ale z šesti metrů střílel vedle. Dvanáct minut před koncem pak ještě hlavičkoval po centru Kuncla Polách, ale míč mířil opět mimo. Brno zvítězilo v Teplicích 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brno vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto utkání skončí pravděpodobně nerozhodně. Určitě Tepličtí neprohrají Patricku. Je to pouze Tvé zbožné přání. Zřejmě si zarytý fanoušek Zbrojovky a to výsledku rozhodně nepomůže. Tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

příště radši nemel sračky

Reagovat
Devil

presne tak !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak milý Kiri a kdo že to vyhrál?:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele