23. kolo
30.03.2008 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno 1:3

Boleslav pokračuje v mizerných výkonech a v utkání 23. kola nevyšší české soutěže nestačila na Brno. Hosté vyhráli 1:3 a jsou čtvrtí. Boleslav nevyhrála již čtyři zápasy v řadě.

Sotva se rozehrálo - gól! Brno začalo výjímečně dobře, mladý reprezentant Marek Střeštík vstřelil branku již po 24 sekundách hry. Střeštík střílel placírkou na zadní tyč a domácí jen přihlíželi - 0:1. V druhé minutě mohlo být vyrovnáno, avšak kuriózní úvod se nekonal, protože Kyselova střela letěla kousek nad břevno. Po dvaceti minutách hry mohl chybu brankáře Millera potrestat Kubáň, který střílel z první, míč navíc ještě hlavou tečoval Besta, ale do brány se tato střela nevešla. Na druhé straně se mohl prosadit domácí Hrdlička, ten centroval z přímého kopu a míč málem zapadl až pod břevno Lejsalovi brány. Do kabin se šlo za stavu 0:1 pro Brno a diváci si určitě nemohli stěžovat na nedostatečnou kvalitu utkání.

První šance druhé půle a hned gólová. Boleslavské fanoušky rozjásal Milan Kopic, který si naskočil na centr Hrdličky po přímém kopu a následně i přesně hlavičkoval - 1:1. Domácí se z vyrovnání radovali jen chvíli, o šest minut později totiž opět vedlo Brno. Polách krásně nahrál Bestovi do uličky a ten sám proti Millerovi skóroval umístěnou střelou po zemi - 1:2. Boleslavské branka zaskočila, jak začali druhou půli dobře, tak najednou nevěděli co hrát. Na špatnou hru reagoval trenér Stanner změnou rozestavení na ofensivnější 3-5-2, Rajnoch se vysunul do zálohy. Boleslav se poté opět zvedla a míč se často pohyboval kolem pokutového území Brna, šance však nepřicházely. Zato na druhé straně se v závěru zadařilo, když se prosadil Polách a stanovil tak konečný účet zápasu - 1:3. Brněnský záložník se nádherně prosadil z přímého kopu. Boleslav prohrála a je již nejspíš definitivně jasné, že se jí letos záchranářské boje budou týkat také.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za Kometu!!!!!

Reagovat
Devil

Jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele