16. kolo
09.12.2007 20:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - FK Teplice 1:0

Severočeské derby vyhrál překvapivě Jablonec, který tak udržel do jara čtrnácté nesestupové místo. V prvním poločase byli aktivnější domácí a pár minut před koncem se dostali zásluhou Baranka do vedení. Zlepšený druhý poločas od hostů k vyrovnání nevedl.

Ve 13. minutě Nulíček nahrál na vápně Valentovi, ale jeho točenou střelu dokázal Slavík vyrazit. O dvě minuty později byl v šanci opět Valenta, hlavičkoval těsně nad břevno. Po pár minutách mířil stejný hráč opět hlavičkou do tyčky. Na druhé straně mohl trestat Verbíř, ale osamocen na hranici penalty uspěchal střelu a minul. Ve 40. minutě zasahoval proti hlavičce Homoly Slavík, ale odražený míč do prázdné branky dokopl bez problémů Baranek.

V druhém poločase začali být aktivnější hosté. První nebezpečnější střelu vyslal v 62. minutě Doležal. Špit však dokázal vyrazit na roh. Vyrovnat mohl sedm minut před koncem Fenin, když se po chybě Loučky dostal k míči Doležal a ten vyslal přesnou přihrávkou teplického útočníka na samostatný únik, který skončil střelou z deseti metrů nad domácí brankou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jablonec asi nema moc sancí ...se svou tragi ..hrou ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele