22. kolo
23.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1

K vítězství ve středočeském souboji měli blíže domácí, jenže přestávka, vynucená problémy s osvětlením, pomohla hostům k vyrovnávací brance. Body si tak týmy podělily.

Hned ve druhé minutě měl blízko ke gólu Rezek, střelu v pádu Miller s obtížemi chytil. Agilní Bohemians se do vápna pokoušely dostat po centrech Haška, většinu však hosté pokryli. Větší závar přišel až ve 25. minutě, právě Haškův centr z přímého kopu ještě Boleslav odvrátila, pokus Rezka vyrazil Miller a následnou bombu Bartka opět kryl hostující brankář. Boleslavští se do první šance dostali až minutu před koncem prvního poločasu, Mašek vyslal dopředu Řezníčka, který vyzrál na Nikla, ale střelu z úhlu reflexivně vyrazil Zich nohama.

První desetiminutovka druhé půle patřila Kyselovi, nejdříve místo přihrávky na volného hráče před samotným Zichem volil nepřesnou střelu, poté ránu z třinácti metrů vyrazil bravurním zákrokem domácí brankář. V 61. minutě přišla přihrávka do běhu Škodovi, ten vyhrál běžecký souboj s hostující obranou a akci dokončil obstřelením Millera – 1:0. Když v 73. minutě zamířil hlavičkou Ordoš těsně nad, zhasla vršovická světla a skoro sedm tisíc diváků tak na několik minut mělo od fotbalu oddych. Když už se konečně začalo hrát a hráči se pomaličku vraceli do herního tempa, zklamalo osvětlení podruhé. Poté ještě asi dezorientovaný Rolko daroval míč Škodovi, ale ten sám před brankářem selhal, Miller mu míč čistě odebral od nohy. Uběhla minuta a hosté dokázali srovnat. V pokutovém území Bohemians se po centru Táborského dostal k míči Holub, který patičkou k tyči efektivně skóroval.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi jsem blázen ! Věřím v Bohemku ! 2:1 !!! Bohemka dototo !!! Kladno je jenom o 2 body dále !!! FORZA BOHEMIAN 1905!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka musí !!! V této choulostivé situaci nic jiného nezbývá. Bude to těžké, ale aspoň bod bude. Plný Ďolíček by to měl podpořit. Tip 1:1. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obrovská škoda a smůla !!! Sahalo se opět po třech bodech a máme jen jeden, navíc jsme díky tomu už úplně poslední. Snad se to obrátí, budeme mít štěstí a záchrana se povede !!! Bohužel moc zápasů už nám nezbývá, další ztráty si už opravdu dovolit nemůžeme ! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele