3. kolo
19.08.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 0:1

Zdá se, že Brno doma na papírově slabší soupeře neumí. V prvním ligovém kole remizovalo se Zlínem a v neděli dokonce prohrálo s Plzní 0:1, když o vítězství rozhodl nepovedený centr Václava Procházky, který zapadl až za Lejsalova záda.

Hned na začátku utkání se skvělým zákrokem blýskl domácí Lejsal, který vyrazil Smejkalovu střelu a následnou dorážku Trappa zastavilo břevno. V 18. minutě poslal povedenou přihrávku na Pacandu Tomáš Polách, ovšem brněnský útočník tváří v tvář brankáři Daňkovi svoji šanci neproměnil. Technickou střelou se blýskl také Marek Střeštík, ale plzeňský gólman jeho pokus vytěsnil na roh. Ve 41. minutě přišel jediný gól celého utkání. Plzeň využila svého tlaku, když nepovedený centr Václava Procházky zapadl až za záda překvapeného Lejsala.

V úvodu druhého poločasu brankář Plzně Michal Daněk vyběhl daleko za pokutové území, aby odkopl míč Tomáši Doškovi, který dostal dlouhou přihrávku, ovšem brněnský útočník o Daňka zavadil, ale úsudek rozhodčího vyzněl ve prospěch Plzně. V 58. minutě se opět Došek ocitl ve skvělé situaci, ale tentokrát mířil vedle. Plzeň mohla zvýšit své vedení po rohovém kopu, jenže Fillova hlavička byla nepřesná. Do poslední výrazné šance Brna se hnal René Wagner, ale na místo střely zvolil možnost přihrávky, kterou hostující hráči odvrátili.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

ha brna mi pripominala naodni tym v zapase s Ghanou ale brno udelalo mene chyb v obrane a nedohravalo o deseti

Reagovat
HOST*

*hra

Reagovat
HOST*

*narodni

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele