5. kolo
19.09.2007 18:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

1. FC Brno - FK Teplice 2:2

Dohrávka pátého kola Gambrinus ligy kola nabídla zápas dvou různých poločasů. V tom první úřadovalo Brno a vystřílelo si vedení 2:0, ovšem Severočeši ovládli druhou půli a dokázali vyrovnat na konečných 2:2. Teplice se tak díky dnešnímu bodu posunuly do čela tabulky.

Nepříjemná zpráva přišla pro Brno ještě před začátkem zápasu, během rozcvičky se zranil gólman Lejsal. V bráně ho nahradil Tomáš Bureš. Gólovku měl už ve 3. minutě obránce Lukáš Kubáň, ale jeho střelu zastavilo břevno. Brno i nadále pokračovalo v aktivní hře a několikrát vážně zahrozilo. Tomáš Došek nejprve svou hlavičkou netrefil bránu, ale v 25. minutě už byl úspěšný. Brněnský kanonýr využil chyby stopera Lukáše a v koncovce nedal Slavíkovi šanci. Příležitosti na bezprostřední srovnání pohrdl Martin Fenin, jenž nepochopitelně minul Burešovu branku. Na 2:0 zvýšil v 39. minutě Aleš Besta, který dokázal zúročit výborný centr Marka Střeštíka.

Teplice ukázaly svou sílu už v úvodní minutě druhého dějství, kdy přečíslily brněnskou obranu a velmi blízko brance byl Michal Gašparík. V 67. minutě Brno polevilo v obraně a nechalo projít Verbířovu technickou střelu, která skončila na tyči, nicméně míč se odrazil přímo doprostřed vápna k osamocenému Petru Smíškovi, a ten pohodlně zakončil do prázdné brány. Ani tento stav nevydržel dlouho, už za pět minut vyrovnal Michal Doležal. Teplice mohly dokonce vyhrát, jenže proti byl Tomáš Bureš, jenž zlikvidoval skvělou šanci Fenina.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

BRNOOOOO

Reagovat
HOST*

buzerantů plnooooooooooooooooo

Reagovat
HOST*

My jsme tepli noacooooo noacoooo noacoo ooo ooo!

Reagovat
HOST*

pičo

Reagovat
HOST*

teplice teplice teplých je tam nejvíce

Reagovat
HOST*

Teplice Teplice buzerantu plny ulice!

Reagovat
HOST*Luky

Brno Brno...Buzerantu plno...

Reagovat
HOST*

brnooo brnooo jezdí jen šalinooooo :-)))

Reagovat
HOST*

Teplice Teplice jste pekni sulini velice!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, to je diskuse. Je vidět, že začal školní rok

Reagovat
Kapřík

Reagovat
HOST*Luke

Brno má velmi silnou zálohu v čele s mladíčkým talentem Střeštíkem, což by mělo hrát velkou roli. Slabinou je možná trochu nekompaktní obrana. Naopak u Teplic, které ještě neprohráli, vidím pro dnešní duel slabinu v záloze a útoku...

Reagovat
HOST*punisher

to snad nemůžeš myslet vážně.. je to tvůj názor a já ti ho neberu, ale myslím, že se mýlíš.. Mírným favoritem jsou Teplice, mají vyrovnané všechny řady, naopak problém Brna je podle mě v obraně No každopádně za hoďku začínaji, tak uvidíme

Jako fanda Bohemky bych to asi přál Teplicím, ale je mi to tak nějak jedno Vidim to takhle:

Brno - Teplice 1:2 (1:1) - Kalouda - Verbíř, Fenin

Reagovat
HOST*Luke

No vidíš, mé prognóze se naplnili díky silné záloze Brno vedlo a nakonec Teplice díky výpadkův v domácí obraně zachránili aspoň bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele