12. kolo
04.11.2007 20:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - Bohemians 1905 2:0

Skvělý vstup do druhé půle rozhodl o vítězství Brna, které se tak dostalo již na pátou příčku. Obvyklý bojovný výkon Bohemians dlouho držel bezbrankový stav. Prakticky ihned po změně stran se však trefil Polách a chvíli poté Kalouda. Ten, kdo tedy nestihl první tři minuty druhého poločasu, přišel o vše podstatné. Pražané tak již počtvrté jedou domů bez bodu.

Do první šance sklepl míč Besta Kaloudovi, který v pádu nadělal Sňozíkovi problémy, ale gólman míč vyrazil. I s další střelou měl pražský brankář co dělat. Střeštíkova slabá střela mu vypadla z náruče, k míči se dostal Besta, ale zakončit nedokázal. Ve 21. minutě o poznání povedenější Střeštíkovu střelu opět brankář Bohemky vyrazil, ke dorážce se dostal Polách, ten však přestřelil. Na druhé straně mohl trestat Moravec, když proběhl neatakován obranou, ale střelu k levé tyči vystihl Lejsal. Ve 40. minutě musel Lejsal znovu vytáhnout skvělý zákrok. Trousil nebyl dostatečně důrazný v souboji s Haškem a ten z deseti metrů jedovatým pokusem prověřil gólmana.

Po pár vteřinách druhé půle se po centru Besty napřáhl k voleji Polách a Sňozík se za ranou k tyči pouze ohlédl. O chvíli později nahrával střelec Polách Kaloudovi, ten si pohrál s Rychlíkem a umístěnou ráznou střelou zvýšil na 2:0. Skvělou pětiminutovku mohl završit Besta, který ovšem sám před brankářem minul branku. Do dvou šancí během jedné minuty pak vybídl hosty centrem Moravec. Nejdříve nedal dost důrazu střele Hašek, poté Slezák. Na druhé straně se, po sérii zblokovaných střel na malém vápně, dostal k lobu Besta, ale míč skončil na síti. Třetí gól ještě mohl přidat Večeřa, ale v souboji proti Sňozíkovi prohrál. Bohemians už se na zvrat nezmohli a domů se tak vrací s prázdnou.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Brno není doma stoprocentní, takže by mohl být reálný bod. Klokan tradičně zabojuje a bude to tam !!! Tip 0:0. B 1905 do toho !!!!!!!

Reagovat
HOST*bary72

Bohužel. jde to od desíti k pěti !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele