28. kolo
13.05.2007 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:0

Je rozhodnuto. Slovácko po sedmi letech sestupuje do druhé ligy. Domácí dnes neponechali nic náhodě a o svém vítězství rozhodli již v úvodní desetiminutovce.

Ve třetí minutě zahrávala Viktorka už třetí roh a do poloprázdné brány dorážel Tomáš Krbeček. Ten samý hráč v 10. minutě zvýšil vedení, když před pokutové území potáhl míč a nekompromisně zakončil. Slovácko se nevzdalo a také několikrát zahrozilo. Nejprve hned tři hráči naskakovali na přetažený míč, ale ani jeden ho optimálně netrefil. Poté Daněk musel vytáhnout skvělý zákrok po hlavičce Lysoňka. Ve 36. minutě byli hosté opět blízko gólu, jenže Brožík přízemní střelou domácího gólmana jen protáhl, protože mířil vedle. I přes velké snažení Slovácka skončil první poločas vítězstvím Plzně 2:0.

Domácí mohli své vedení zvýšit v 57. minutě, Fillo se opřel do míče a Fryšťak robinzonádou míč lapil. Deset minut před koncem se na Daňka úplně sám řítil Ondřejka, jenomže jeden z plzeňských beků ho dostihl a míč mu ve stoprocentní šanci sebral. Utkání moc pohledných akcí rozhodně nenabídlo a i přesto, že Viktorka vyhrála, domácí fanoušci s hrou svého týmu moc spokojeni být nemohou, když vezmeme v úvahu, že Plzeň hrála s posledním týmem tabulky.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele