30. kolo
28.05.2007 17:15 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Sigma Olomouc 1:1

Dusné počasí přivítalo obě mužstva, která si v předposledním kole zajistila ligovou příslušnost i pro příští sezónu, a tak jen dohrávají nepříliš povedenou sezónu. Oba týmy začaly nečekaně rychlým fotbalem, do vážnější šance se však dostal až v 15. minutě Vyskočil, když dostal přihrávku od Červenky, bývalý olomoucký hráč však šancí pohrdl a zamířil mimo. Od té chvíle se hrál očekávaný nudný fotbal a zajímavější bylo nebe, na kterém se blýskalo. Hráči se sice snažili, ale nejblíže gólu byla Olomouc až ve 40. minutě, kdy tečovaná střela Onofreje skončila o metr mimo branku.

V úvodu druhého poločasu střílel z trestného kopu hostující kapitán Rýdel, letošní dvojka Zlína Beránek ale v protipohybu se štěstím míč vytáhl. V 55. minutě se do velké šance dostal domácí Žůrek, který po výborné přihrávce běžel na Vojáčka, udělal mu kličku, ale střele chyběla větší přesnost. O dvě minuty později zahrával stejný hráč přímý kop, Vojáčkovi míč vyklouzl z rukavic, což překvapilo domácí hráče a míč do branky nedostali. V 65. minutě se málem prosadil Rýdel, po centru Krause se však od něj odrazil míč nad vlastní branku. V 70. minutě se domácí konečně dočkali. Po rohu skóroval hlavou Zbožínek. Olomouc se pak snažila srovnat a v 81. minutě se jí to podařilo. Škerle střílel z dálky a díky následné teči doputoval míč až do sítě. Zaskočení domácí nechávali dále střílet Sigmu, ale ke zvratu to nevedlo a Olomouc potřetí v řadě venku remizovala.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele