28. kolo
14.05.2007 17:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:1

Úvodní minuty šlágru kola patřily Slovanu. Už po čytřech minutách se gólově prosadil Nezmar, když nikým nehlídaný poslal míč za Blažkova záda povedenou hlavičkou po Papouškově rohovém kopu. Neuběhlo ani deset minut a Nezmar mohl skórovat podruhé, ale po přiťuknutí Košťála přestřelil. Sparta se otřepala a začal přebírat taktovku hry. Už v 18. minutě se jí podařilo vyrovnat. Po centru do vápna se míč dostal k Matušovičovi, jenž propálil balon Hauzrovi mezi nohama. V rozmezí 24. - 28. minuty mohli jít domácí do vedení, ale pokus Kuliče zkrotil Hauzr, který se vyznamenal i chvíli poté, když vytáhl přímý kop Horvátha. Po půlhodině hry už zaplněná Toyota Arena skoro jásala podruhé. Kulič v pádu trefil ze tří metrů jen Hauzra, poté hradbu těl neprostřelil Kolář a Kulič podruhé opět neuspěl. V poslední minutě prvního poločasu ještě hezky hlavičkoval Matušovič, ovšem po centru Pospěcha branku minul o decimetry.

V první minutě druhé půle skvěle vytáhl gólman Blažek povedený pokus Pudila. Sparta byla nadále aktivnější, ale gólovu příležitost si vytvořila až v 78. minutě, kdy Kulič obelstil Košťála, ovšem Hauzra tvrdou střelou nepřekonal. Zápas mohl defintivně rozhodnou v 84. minutě sparťan Došek. Vytáhlý útočník se dostal před Hauzra, obešel ho a levačkou zblízka trefil jen tyč liberecké branky.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 a krok za mistrovským titulem

Reagovat
HOST*Thomas

1:1

Reagovat
HOST*zdenda

liga graduje ted udelame LBC sice z penalty ale to neva. titul je zase doma. ja su tak stastny!

Reagovat
Shevchenko

Tohle Libe musí dát! 1:2 (Došel-Papoušek,Nezmar)

Reagovat
HOST*kilůler

1:0.............kulič

Reagovat
HOST*

sparta prostě musí vyhrát oooooo sparta je nejjjjjjjj a liberec : fuuuuuujjjjj ....prostě sparta to musí tedkons dát...věřím jí spartě prostě wěřím....

Reagovat
HOST*Spartanka.acs

sparta prostě musí vyhrát oooooo sparta je nejjjjjjjj a liberec : fuuuuuujjjjj .... prostě sparta to musí tedkons dát...věřím jí spartě prostě wěřím....

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral ne.... spartani sou jenom buzeranti,nic víc

Reagovat
HOST*zdenda

spartanko jses spicka. dopadne to dobre to at si pisou vsichni a hlavne ten MistrMMR (neumi ani slusne nadavat) vid zlato.

Reagovat
Shevchenko

spartanko jses pica

Reagovat
HOST*SP

Shevchenko jses PÍČA!

Reagovat
smazaný uživatel

ne spartanka je pica

Reagovat
HOST*Parker

Co to tady mumláte, naprosto jistá neprohra Sparty, ať se na hřišti děje co se děje. Celou ligu nekopali jedinou penaltu a za poslední dvě kola už ji tam dvakrát rozhodčí foukli. Slovan hezké druhé místo. SPARTA PRAHA

Reagovat
HOST*

Řepka je namistrovanej pičus

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Stasek

Koupil vodku, pivo, abych oslavoval vitězství Sparty. Aha hned.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele