29. kolo
21.05.2007 17:15 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:2

Sparta vstoupila do utkání velmi dobře. Hned v úvodních vteřinách dvakrát nebezpečně zakončoval Kisel. Ve třetí minutě se dostal Kulič za obranu Sigmy, ale osamocen v obrovské šanci poslal míč jen do náruče Lovásika. Sparťanský útočník mohl poslat svůj tým do vedení také po patnácti minutách hry. Došek prodloužil hlavou míč a Kulič, ač tísněn Komárkem, nechal opět vyniknout gólmana Lovásika. Domácí se osmělili až ve 20. minutě, kdy Melinho z trestného kopu minul jen o centimetry Blažkovu branku. Ve 25. minutě stihnul míč na hrací ploše Matušovič a před brankou našel Doška, který ale trestuhodně minul odkrytou branku Olomouce. Sparta byla jasně lepším mužstvem, ovšem do vedení ji neposlal ani Pospěch, jenž po přiťuknutí Doška branku domácích přestřelil v závěrečných minutách první půle.

Letenští pokračovali ve skvělém výkonu i na začátku druhého poločasu, ale ani Horváth, kterému nepřálo štěstí, skóre neotevřel. Sparťanský záložník naběhl na centr Kisela a hlavou trefil jen tyč olomoucké branky. Na druhé straně v 53. minutě mohlo přes deset tisíc fanoušků křičet gól, když z hranice pokutového území střílel Janotka, Řepka míč tečoval a Blažek se štěstím nohou míc vykopl. Sparta se konečně prosadila v 65. minutě. Na přihrávku Kisela si šikovně naběhl Kulič a střelou po zemi překonal Lovásika. Pražané si poté výsledek s přehledem hlídali a tři minuty před koncem zápasu ještě skóroval Horváth, který filigránsky překonal vyběhnutého Lovásika z poloviny hřiště. Hosté zaslouženě zvítězili a udělali důležitý krok k titulu.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sparta musí ztratit! 1:1 nebo 1:0

Reagovat
HOST*zdenda

tak uz vim co znamena ta tvoje zkratka MMR- MAMRD!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A tos usoudil z toho,že tipuje proti spartě nebo co?Tak to je opravdu velmi vtipný...Nakonec nebude daleko od pravdy... jedem Sigma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

di do hajzlu nebo si tě najdu!

Reagovat
HOST*

Hledej uz se tesim

Reagovat
HOST*

co by to bylo za špíl kdyby nedala sparta gól za pomoci sudích...myslím 1.gól z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,svině...

Reagovat
Slejdy

srandovni jak vseci nemaji radi Spartu...FCS podme za rok zpatky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele