27. kolo
09.05.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Marila Příbram 0:0

Tento záchranářský souboj téměř nic nevyřešil. Tým Vlastimila Petrřely doufal, že si na předposlední Příbram vytvoří už šestibodový náskok, jenže nedokázal využít několik slibných šanci a nakonec se musel smířit s remízou.

Většinu prvního poločasu měli tlak domácí, kteří nedokázali proměnit velké množství šancí. V 17. minutě se pokutovým územím probíjel Onofrej, ale střelu z deseti metrů dokázal Pařízek vychytat. O dvě minuty později ze stejného místa jako Onofrej hlavičkoval Pulkert, jenže mířil vedle. Po třiceti minutách hry si konečně vypracovali dobrou příležitost také hosté, jenomže střelu Rilkeho dokázal srazit Škerle. Těsně před přestávkou se domácí hráči dožadovali penalty po střetu Schulmeisteira s obránci, ale neuspěli. Ještě v nastaveném čase našel Melinho v pokutovém území Pulkerta, ani on však nedokázal protlačit míč za záda Pařízka.

V 53. minutě byli domácí opět blízko gólu. Janotka nacentroval míč z pravé strany přímo na Pulkerta, ale ten byl tísněn obránci a jeho hlavička letěla jen těsně vedle Pařízkovi brány. Stoprocentní šanci poté nevyužil Rilke. V 66. minutě měl zase vylořenou šanci domácí Schulmeister, který z otočky pálil přímo na Pařízka a navíc bez větší razance. Na posledních dvacet minut přišel na hřiště útočník Michal Hubník a hru svého týmu výrazně oživil, jenže ani on gól vstřelit nedokázal, a tak si Příbram veze z Olomouce cennou remízu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Thomas

jasně remízový zápas spolu s Brno - Sparta

Reagovat
HOST*dusolini

vidim ze to bude tazky zapas tipujem x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele