23. kolo
18.04.2007 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Marila Příbram 1:0

Situace Příbrami není po 23 kolech zrovna růžová. Trenér Kotrba sice sliboval, že se pokusí zachránit Gambrinus Ligu, ale zatím to tak nevypadá. Jeho tým nedal už 815 minut gól ze hry a dnes měl k ukončení této nelichotivé série hodně daleko.

Příbram hrozila pouze na začátku zápasu, kdy hrála aktivně, ale ve zbytku utkání byla bezzubá a jen se bránila atakům domácích, kteří spalovali jednu tutovku za druhou. Tu první měli Dort s Džekem, kteří se marně natahovali po Doležalově centru, který byl příliš prudký a brankář Pařízek ho vyškrábl na roh. Pak přišla jediná světlá chvilka Příbrami. Nejprve Rudolf Otepka využil zaváhání domácí obrany, nahrál Huňovi, který se úplně sám řítil na brankáře Slavíka, který ho ale vychytal.

Ten se později při srážce se soupeřem zranil a musel být střídán Tomášem Belicem. Zranění brankářské jedničky nabudilo teplické hráče ještě více a po půlhodině hry bylo téměř zázrakem, že výsledek byl stále 0:0. Až v 60. minutě jsme se dočkali první a také poslední branky. Marcel Mácha sestřelil v pokutovém území Džeka a sám postižený nařízenou penaltu bez problémů proměnil. Bohužel po této brance se Teplice stáhly do obranného valu a jejich útoky již nebyli tak časté, ale hlavně nebezpečné, a tak jsme byli svědky chudé výhry, která průběhu duelu moc nesluší.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele