28. kolo
13.05.2007 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2:0

Domácí neponechali nic náhodně a stále živí naději na zisk titulu a minimálně do zítřka se dotáhli na druhý Liberec, kterého hostí první Sparta. Baník dnes přišel o svou neporazitelnost, která trvala sedm zápasů. Hosté byli první poločas naprosto bezmocní a jejich aktivita se zvýšila až ve druhém poločase, ve kterém opět inkasovali a nakonec si vezou dvougólovou porážku.

Na první branku diváci čekali pouze do sedmé minuty. Peckovu hlavičku po autovém vhazování ještě Buček vyrazil, ale jen na hlavu Tomáše Poláčka, který umístil míč mimo dosah gólmana Baníku. Ve 24. minutě tu byla další obrovská šance domácích. Poláček zatáhl míč až do pokutového území, kde přihrál Brunclíkovi a jeho následnou tvrdou ránu Buček s obtížemi vyrazil. Boleslav i nadále pokračovala v aktivní hře a za další dvě minuty vymyslel pohlednou akci opět levý záložník domácích Poláček, který přihrál Kyselovi a ten těsně před brankářem pálil do připraveného Bučka. Ve 40. minutě Poláček vystartoval po míči na levé straně, poslal ho do vápna a ačkoliv balón přetáhl, našel si ho Brunclík, na jehož centr nedoskočil před prázdnou bránou Kysela. Pak ještě z hranice šestnáctky střílel Abraham o kousek mimo.

Ve 54. minutě zahrozil také Baník. Střihavka obešel Brunclíka a přihrál Magerovi, ale ten nastřelil pouze tyč. O minutu později se domácí hráči dožadovali penalty po zákroku Bystroně na Abraháma, jenže pochopení od rozhodčího se jim nedostalo. Ostravané ve druhém poločase výrazně ožili. Střihavka pálil jen těsně vedle Millerovy brány. V 79. minutě byl blízko sedmnáctému gólu v sezóně Luboš Pecka, jenže po centru Jana Kysely jeho hlavička jen těsně minula Bučkovu svatyni. Dvě minuty před koncem se už ale domácí gólu dočkali. Za obranu hostů se dostal Kysela a nekompromisně završil výsledek utkání.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasná 1

Reagovat
HOST*Thomas

tak jasná 1 to zase nebude, ale doma musíme vyhrávat....i když to bude o fous tak tipuju 1:0 a gól dá Kyslík v 60. minutě

Reagovat
HOST*Primoroso.Arrapiezo

Baníček miluju a Boleslav je můj oblíbený tým,ale asi vyhrajou domácí :-( ale stejnak nějaké Mladá Boleslav překřikne dost chacharů kterých tam přijede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele