26. kolo
06.05.2007 20:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno 2:0

Mladá Boleslav porazila Brno a stále neztrácí přímý kontakt s vedoucím Libercem. To Brno má zcela jiné problémy, nejenom, že prohrálo už potřetí za sebou, ale přišlo také o brankáře Bureše, který se nechal vyloučit, takže příští zápas bude muset při zranění jedničky Lejsala odchytat až třetí brankář Hrdlička. Hosté byli po celé utkání naprosto neškodní a nevypracovali si jedinou vážnější šanci.

První pohlednou akci vymysleli domácí ve 21. minutě, kdy Matějovský uvolnil Poláčka a ten před bránou našel centrem Pecku s Dittrichem, ale boleslavský záložník pálil vedle. Za dalších pět minut bylo brankáři Burešovi opět hodně horko, protože přímý kop zahrával Matějovský a brněnský gólman jej jen těsně vyrazil na roh. Ve 31. minutě byl v akci opět Bureš, ale tentokrát se vyznamenal faulem na Kyselu, který šel sám na bránu po chybě obránců, a tak ho brněnská dvojka srazila metr před pokutovým územím. Za to samozřejmě viděl červenou kartu. Náhradní brankář Hrdlička se ještě do konce poločasu pořádně zapotil, ale gól nepustil, takže po pětačtyřiceti minutách byl stav 0:0.

Ve druhém dějství to už bylo jen přestavení Boleslavi, která si se svým soupeřem dělala co chtěla a nakonec vstřelila dvě branky. Po řadě neproměněných šancí gól přinesla až 68. minuta. Centr Kysely usměrnil hlavou za Hrdličkova záda nejlepší střelec Gambrinus ligy Luboš Pecka. V 76. minutě po akci Matějovský - Palát - Abraham střílel nepřesně Ševinský a z další akce Holub trefil jen náruč brankáře Hrdličky. Konečný stav utkání uzavřel pár minut před koncem Radim Holub, který bez problému proměnil skvělou přihrávku od Matějovského.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

1:0 (Pecka)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele