26. kolo
07.05.2007 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Slavia Praha 1:0

Sen o zisku titulu se Slavii po dnešní zápas téměř rozplynul. Ztráta na vedoucí Liberec je již pětibodová a navíc v příštím zápase přivítají Sešívaní na domácím hřišti rozjetou Mladou Boleslav, která poslední čtyři utkání vyhrála, nastřílela jedenáct branek a žádnou nedostala. Slavia protáhla svou sérii střelecké impotence na pět zápasů a z týmu, který ještě nedávno hrál pohledný ofenzivní fotbal, se stala fotbalová troska, která se potácí v krizi.

Už ve třetí minutě musel zasahovat brankář Vorel, který nadvakrát chytil střelu Homoly. Hned z protiútoku na sebe upozornili také slávisté, ale gólman Špit vyběhl a zabránil gólové šanci. Ve 13. minutě špatně došlápl jablonecký obránce Loučka a musel být vystřídán Jozefem Weberem. Poslední výraznější akci prvního poločasu měl Dočkal, který zahrával přímý kop a jeho střela letěla jen těsně kolem Špitovy šibenice.

Pár minut po přestávce Slávisté konečně dali gól! Bohužel do vlastní sítě. Flachbart zahrával přímý kop a Ante Aračič si hlavou vstřelil vlastní gól. V 54. minutě hlavičkoval Smíšek z podobného místa, jako Aračič, tentokrát ale mířil pouze do břevna. Jablonec byl při chuti a vedení mohl pojistit Zábojník, jenomže netrefil prázdnou bránu. Nervózni Slavia dohrávala zápas v křeči a v oslabení. Dosoudil uviděl svou první žlutou kartu v 86. minutě a když za další tři minuty srazil ve středu hřiště Flachbarta, musel jít do sprch a tím oslabil svůj tým i pro další utkání.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky bych řek

Reagovat
HOST*

co to ti naši zas předvádijou

já jim věřil na titul a teď abych se bál aspoň o uefu

Reagovat
HOST*

jako nezaujaty fanousek ze strany slavie mohu objektivne rict ze jablonec byl jasne lepsi.a vyhrat si jednoznacne zaslouzil....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele