4. kolo
18.08.2006 16:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav 0:2

Netradičně již v pátek odstartovalo 4. kolo Gambrinus ligy. Důvodem byla účast Mladé Boleslavi ve třetím předkole Ligy Mistrů, kouč Uhrin přesto poslal na hřiště v Jablonci téměř ideální sestavu. Šetřil pouze stopera Brezinského a dále nehrál zraněný Poláček. Matějovský i Kulič se však na trávníku objevili.

Jablonec minulé kolo doma proti Spartě vyválčil bod a minimálně stejný úspěch chtěl vybojovat i proti loňskému vicemistrovi. Hosté z Mladé Boleslavi byli od začátku aktivnější, do šancí se ale nedostával ani jeden ze soupeřů. Prvního gólu se tak diváci dočkali až ve druhém poločase, konkrétně v 55. minutě. K jejich nelibosti však padl do sítě Jablonce. V 55. minutě zahrával Kulič roh, našel přesně Pecku a ten hlavou otevřel skóre.

I druhý gól zápasu padl po rohovém kopu a opět skončil v síti domácích. V závěru hrál Jablonec v touze po vyrovnání hodně otevřeně, na což při mladoboleslavském rohu v 85. minutě doplatil. Roh tentokrát zahrával Vaculík a hlavičkujícím byl Palát. Mladá Boleslav tak v Jablonci zvítězila 2:0 a zajisté si vylepšila náladu před odvetným střetnutím s Galatasarayem Istanbul.

"Musím přiznat, že jsem ze zápasu měl obavy. Už jsme toho začalo mít dost, museli jsme v týdnu potrénovat, abychom měli z čeho brát. Proto jsme moc rád, že máme tři body. Tady se vyhrávat nebude, konstatoval Uhrin.

"Na Kladně a proti Spartě jsme dobře bránili a myslel jsem si, že to bude pokračovat. Bohužel, nezvládli jsme dvě standardky," řekl Rada.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Thomas

Hoši moji, jste super....jen tak dál cesta za titulem s vaší formou a fotbalovým nasazením nebude tak trnitá

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale budete se muset spokojit s titulem vícemistra. Liberec je zkrátka lepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele