2. kolo
14.08.2005 17:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Marila Příbram 2:3

Na premiéru Jihlavy v první lize si do ochozů našlo cestu jen 2 800 diváků a to před týdnem vyválčil nováček bod na Slavii. Domácí Vysočině se vůbec nevyvedl začátek zápasu, ve kterém hráli až příliš pasivně. Už v 11. minutě Příbram vedla, když se do brejku dostal Čupr a bez problémů otevřel skóre. Za dalších patnáct minut vedli hosté už o dvě branky, kdy z rohového kopu přesně hlavičkoval Formánek. Hned záhy se však Jihlava dostala zpět do hry. Vladyka zahrával asi z dvaceti metrů trestný kop a téměř totožně jako před týdnem na Strahově překonal brankáře soupeře. Ve druhém poločase pak domácí hráli úplně jinak, více je zdobila útočná hra, která pak přinášela i slibné příležitosti. Ovšem štěstí bylo nakloněno spíše Příbrami, což dokumentovala i 61. minuta, kdy si Vysočina dala nešťastný vlastní gól. Jihlava bojovala, ale snížení na jednobrankový rozdíl přišlo až těsně před koncem, když se zblízka trefil Kaplan. To už však bylo pozdě a Příbram si tak mohla připsat na své konto druhou výhru.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele