1. kolo
06.08.2005 14:25 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:2

Mistrovská Sparta si přijela pro tři body do Plzně, která se dostala do první ligy až dodatečně po vyřazení Drnovic. Utkání, které mělo dvě rozdílné poloviny, přihlížel vyprodaný stadion ve Štruncových sadech. V první půli jednoznačně dominovala Sparta, která se rychle dostala do vedení. Nejprve už v 7. minutě se nádherně trefil z dvaceti metrů Karol Kisel a ve 38. minutě zužitkoval Lukáš Zelenka chytrého rozehrání standardní situace Karlem Poborským. Ve druhém poločase hrála Sparta již co potřebovala. Stále sice hrozila z brejků, ale chybělo gólové zakončení, což se mohlo vymstít. Plzeňští se nevzdávali a v 71. minutě snížil po rohu hlavičkou pod břevno Michal Smejkal, pro kterého to byl debut v nejvyšší soutěži. Vyrovnat se již domácím nepodařilo a navíc od 88. minuty museli domácí dohrávat v deseti. Sparta si tak nakonec odvezla zaslouženě tři body a vykročila tak úspěšně za obhajobou titulu.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten Kiselov gól, paráda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele