30. kolo
13.05.2006 14:25 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
Marv

Plzen:Hola hola 2.liga vola...

Reagovat
smazaný uživatel

abyste se nedivili vivat Plzeň

Reagovat
HOST*host

skvělé přišti rok plzen mistrem ligy ostravšti mezulani to neumi pochopit že plzen je tak skvěla a dala jim 6 kousku ještě že tu mame spartu ta umi kupovat ale i skvěle prodavat at žije česky fotbal za 100 000 litru udělam za poločas i tři penalty jen tak dal za chvili na stadioně budou jen funkcionaři a vubec proč hrat stači to dojednat na vylovu kapřiku

Reagovat
HOST*miki

Sparťani sou sračky, úplatky hadr!!

Reagovat
HOST*Peťan

poprvý v životě fandím skurvený pražský spartě a oni rupnou s plzní která dostane v ostravě na prdel jak hráči z krajskýho přeboru.. hoši, chce se mi blejt!!!! fakt díky!!!! vy zmrdi pražský vyjebaný čuráci v čele s řepkou(to je největší čurák ze všech)!! díky díky díky zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Hans

Jako člověk, kerej spartou vždycky opovrhoval, jsem jeden jediný zápas věřil, že ty zmrdi pražský dokážou aspoň jednou vyhrát (esm z jihlavy vy zmrdi). Zase mě vytočili k nepříčetnosti, protože zjebanější fotbal, než dělá sparta nikdo neumí.. Ste čuráci všichni a už nemám slov, trochu jsem se vymluvil, ale stejnak to asi stačit nebude ! Ste píči - teď se mi trochu ulevilo.. Největší píči, ještě trochu víc se mi ulevilo..

Reagovat
HOST*Peťan

naprosto s tebou souhlasím... místo nás by měly sestoupit voni(zmrdi pražský)

Reagovat
HOST*Greg

Ty vole kroťte se trochu ve výrazech. ale naprosto vás chápu, v jihlavě do toho serou prachů, a oni je takhle skrouhnou. i když ono je to mozná lepší, ty tam nevěděli kam ty prachy dát, jestli na hokej nebo na fotbal, tak teď se to asi vyřešilo. ať se snažej dělat hokej pořádně a fotbal "jen" ve 2.lize. Jihlava prostě není ekonomicky schopná dvě ligy dělat.

Reagovat
HOST*Peťan

tak jak daj hokejovej stadión wietnamcům a nebudou muset nic řešit...

Reagovat
Firkraag

A tady vše začalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele