14. kolo
26.11.2005 14:25 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FK SIAD Most - Slovan Liberec 1:2

Souboj prvního Liberce s o záchranu bojujícím Mostem byl papírově jasnou záležitostí. V posledním kole ale Most po delší době dokázal zabrat a porazil doma Příbram 1:0, zatímco Liberec doma pouze remizoval se Slavií 3:3 a bylo tak zřejmé, že domácí budou chtít urvat další body i proti prvnímu celku tabulky.

V prvním poločase byl o něco lepším týmem Liberec a vypracoval si několik nebezpečných šancí. Tou největší ale byla tyč mosteckého Brzeziny z 20. minuty. Diváci si tak museli na gól počkat až do druhého poločasu. K jejich smutku ho ale vstřelili liberečtí fotbalisté, konkrétně Hološko v 48. minutě. Hološko se po dlouhém Hodůrově centru ocitl sám před brankářem Svobodou a nezaváhal.

V 54. minutě se ale začínalo od nuly, protože se domácím podařilo vyrovnat. Siegla totiž v šestnáctce fauloval Zápotočný a rozhodčí Jára nařídil pokutový kop, který proměnil Brzezina.

Tři body ale nakonec přece jenom zůstaly na kontě vedoucího mužstva ligy, Liberce. V 81. minutě si Hološko naběhl za obranu na další dlouhý míč, obhodil gólmana Svobodu a z úhlu pak do prázdné branky skóroval.

Oba celky si pak ještě vytvořily po jedné gólové šanci, v obou případech se ale zaskvěli gólmani, a tak si Liberec z Mostu odvezl tři body.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele