26. kolo
22.04.2006 14:25 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli dneska nebude dřít, tak mě těžce naserete a vyseru se vám i na ten Liberec ve středu!

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tam pudeš tak tady nepičuj

Reagovat
smazaný uživatel

zmlkni, mám už pár dní 2 lístky, ve středu stejně budu z rodinejch důvodů v Práglu, takže bych tam zašel, jenže po tom, co zase předvedli, no OMG...

Reagovat
HOST*ODK

Říká se že někdy je těžký bejt Slávistou.Pořád je to těžký a nervi na pochodu.Pořád se na něco vymlouváme zranění,rozhodčí atd.Fanda chce vidět tým který maká,rve se o výsledek až do konce.S takovou ten pohár hrát letos nebudem!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řekl jeden kolega: "Být Slávistou je prokletí a těžké břemeno. Jenže já ji stejně miluji." Nepřestanu nikdy Slavii fandit, nikdy! Jenom už mě sere to, jak naprosto neschopný a vypatlaný lidi ničej můj milovanej klub. Po '96 tu byla šance, jak ovládnout českej fotbal: odešla kupa hráčů a byly tu stovky milionů, v klidu se mohla nakoupit nová jedenásctka a ještě začít stavět stadion. Jenže se nakoupilo pár hráčů, zbytek sežral ENIC a šlo to do prdele. Jenže majitel je asi úplnej kretén a vedení tam pořád nechal. Pak to sice jeden člověk dal trochu dokupy a sparťana Lešku odsunul na druhou kolej, jenže ten ještě v poslední křeči zesral i poslední dobrou věc: zatáhl nás mezi "rybáře a vinaře" angažováním Pučka... No nic, ještě že ten Schumacher dneska jede suprově, aspoň něco mi zvedne náladu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele