24. kolo
24.04.2005 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Tescoma Zlín 1:1

Už v relativně klidném středu tabulky se před zápasem nacházela obě mužstva. Necelá pětitisícovka diváku na mladoboleslavském stadiónu si ale pochopitelně přála výhru svého týmu. Úvod zápasu patřil domácím, kteří chtěli Zlín zaskočit mohutným počátečním náporem, ale i přes některé šance přišel vniveč. Poté převzal taktovku zápasu Zlín, jehož převaha ovšem gólem odměněna byla. Ve 32. minutě Hubáčkův centr prodloužil Janíček na Švacha, který hlavou nedal Millerovi šanci. Ještě do poločasu ale Mladá Boleslav srovnala krok, nutno ovšem podotknout, že po velmi sporné penaltě. Čáp zahrál přímý kop, rozhodčí ale náhle zapískal penaltu za faul Kroči, což překvapilo snad všechny hřišti. Po minulém kole, kdy rozhodčí Zlínu upřeli jasnou penaltu, tak sudí opět zásadně Zlín poškodili. Zatímco proti Brnu se Zlínu přeci jenom nakonec podařilo vyrovnat, v tomto zápase už vedení zpět na svou stranu strhnout nedokázali.

"Tohle se může stát jen v české lize, rozhodčí tou nesmyslnou penaltou vrátil MladouBoleslav do zápasu. Připadá mi, že Zlín se začíná stávat takovým trefovacím panákem. A dnes nešlo jen o tu penaltu, byly tam tisíce dalších špatně posouzených situací. Nám se pískaly všechny útočné fauly, domácím nic. Byl to jednostranně vedený zápas," řekl Hapal. "Rozhodčí pískali normálně. Penalta byla jasná, viděl jsem to na videu," uvedl trapnou frázi Uhrin.

Oba trenéři pak ale zhodnotili i herní stránku zápasu."V první půli na hřišti existovalo jediné mužstvo - Zlín. Domácí jsme jednoznačně přehráli a šli jsme po zásluze do vedení. Ale pak došlo k té penaltě," uvedl Hapal. "Moc jsme chtěli Zlín porazit, možná jsme byli až moc svázaní a začátek zápasu nám po několikáté vůbec nevyšel. V první půli byl soupeř lepší, ve druhém jsme se rozehráli, ale ani jednu z šancí jsme nedotáhli do úspěšného konce," prohlásil Uhrin.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele