27. kolo
14.05.2005 14:25 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Slavia Praha 0:1

Jak již bylo řečeno a každému je známo, Slavia v minulém kole nečekaně zaváhala se o záchranu bojujícími jihočechy a výrazně si tak zkomplikovala boj o vytoužené druhé místo. I Příbram ale má o co hrát, v minulých dvou kolech prohrála v Teplicích a doma s Brnem a od sestupu ji před sobotním utkání dělily jen čtyři body. Oba týmy postihly výrazné změny v sestavě, všechny vynucené. Za Slavii nemohli hrát vykartovaní Holeňák, Gedeon a Bejbl, dále pak Švec, který je na turnaji s reprezentační devatenáctkou a konečně také nemocný Koloušek. Příbrami kvůli karetním trestům chyběli Otepka, Lesák a Penner a kvůli reprezentačním povinnostem v devatenáctce také Rajtoral. Od začátku zápasu tak ve slávistickém dresu dostali šanci mladíci Studík a Suchý.

Úvod zápasu byl velmi vlažný a prakticky se ani nebylo na co dívat. Pokud si však některý naivní divák myslel, že je to pouze klasické počáteční oťukávání, mýlil se. Oba týmy očividně sázely na to nedostat první gól a tomu podřizovali hru. Výsledkem pak byla hra především ve středu pole, se spoustou nepřesností a minimem šancí. Po jedné z ojedinělých šancí Slavie mohl před koncem prvního poločasu otevřít skóre Fořt, nikým nekrytý ale hlavičkoval jen do břevna, od kterého se míč odrazil ven ze hřiště.

Největší šance domácích přišly až ve druhém poločase. Nejprve po Studíkově šanci promarnil v 65. minutě dobrou příležitost Mendy a minutu před koncem normální hrací doby ten samý hráč nastřelil břevno. Rozhodnutí zápasu nakonec přišlo až v nastavení. Po Vlčkově střele v šestnáctce domácích, byť nechtěně, zahrál rukou Čupr a nařízenou penaltu Kuka bezpečně proměnil.

"Dokážu se vžít do pocitů domácích, je to pro ně hodně kruté. Ruka tam byla, záleží pak, jak to posoudí rozhodčí," uvedl Jarolím. "Já bych nic takového nepískl už jen z citu pro hru. Nehraje se o lízátka z poutě, ale o ligové body. Byla to nesmyslná penalta," prohlásil Tobiáš.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ozvi se Slávisto!!! seš nasranej že Slavia minule prohrála,co?

Reagovat
HOST*Slávista

Konečně jme vyhráli...věru,nebyl to zrovna nejlepčí výkon...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele