19. kolo
12.03.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Sigma Olomouc 0:0

Poslední sobotní zápas příliš kvalitního fotbalu nepřinesl. Trávník byl místy doslova zmrzlý a hráči si museli dávat pozor na nebezpečná klouzající místa. Ligového debutu se dočkal olomoucký gólman Tomáš Černý, který nahradil jedničku Vaniaka. Ten nehrál kvůli horečce. Příbramský kouč Tobiáš postavil do zápasu čtyři úplné nováčky. Zápas byl vyrovnaný, ale s minimem šancí. Vše mohlo být jinak, kdyby se v 8. minutě Milanovi Hubníkovi podařilo tečovat Pečnikův centr, nedosáhl však na něj. Jedinou šancí domácích v první půli byla neškodná střela kapitána Otepky z levé strany.

Ve druhém poločase byla aktivnější Příbram, přes obranu Olomouce se však nedokázala prosadit. Během poslední čtvrthodinky už byl příbramský tlak výrazný. S nebezpečnou hlavičkou Mendyho si ale Černý poradil. Největší šancí zápasu tak byla Otepkova nepovedená střela, která sice nesměřovala mezi tyče, ale problémů nadělala dost. Černý míč zachytil, ale následně mu vypadl z rukou a směřoval za brankovou čáru. Naštěstí pro Olomouc Černý svou chybu napravil a skokem jej na brankové čáře zachytil.

S výsledkem nakonec byli spokojeni oba trenéři. "Hráli jsme s těžkým soupeřem, který usiluje o poháry, a na nesmírně těžkém terénu jsme předvedli velmi dobrý výkon. Ten bod beru," uvedl Tobiáš.

"Bodu si hodně vážím, byl to hodně těžký zápas proti silnému soupeři a jsem rád i za to, že jsme se prezentovali kvalitním výkonem. Remíza pro nás je úspěchem," řekl Uličný.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele