23. kolo
17.04.2005 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - FK Jablonec 97 3:1

Do čtyřicáté minuty se nic zajímavého nedělo, potom se však Riegel dostal mezi dva jablonecké stopery, v pokutovém území ještě zkoušel přelstít gólmana Špita, ten ho však nedovoleně poslal k zemi, dostal červenou kartu a pískala se penalta, kterou Lovásik nejprve vytěsnil na tyč, ale na následnou dorážku Mendyho už byl krátký. Jablonec se po této brance nedokázal vzpamatovat a Příbram jasně dominovala.

Marila se dostávala do dalších slibných šancí, Riegelova střela se mezi tyče nevešla, hned nato měl Lovásik velké starosti s ránou Huni. Druhá branka Příbrami padla v 63. minutě, Lovásik nejprve chytil střelu Rajtorala, ale na Formánkovu dorážku nestačil. Čtyři minuty před koncem zvýšil na rozdíl tří branek pohlednou brankou z voleje Lesák. V 90. minutě se alespoň snížit podařilo Svojtkovi -3:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude hroznej zápas 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele