20. kolo
21.03.2005 16:40 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0

Utkání začalo velmi svižně a už ve druhé minutě se do šance řítili Benát se Sunsingem. Místo střely však Benát nahrál svému kolegovi do ofsajdu a celá akce tak vyšla naprázdno. Necelé čtyři tisícovky diváků na stadiónu v Uherském Hradišti pak sledovalo už od 18. minuty přesilovku Teplic. Dostálek nejprve fauloval a poté ležícímu Feninovi šlápl do rozkroku, rozhodčí si toho ale všiml, s čímž nejspíš Dostálek nepočítal a uviděl tak červenou kartu. Slovácko se ale vyloučením nenechalo rozhodit a celku Teplic bylo důstojným soupeřem. Fotbal, který oba týmy předváděly, ale příliš atraktivní nebyl a šancí se také mnoho neurodilo.

Početní převahu začaly Teplice více využívat až v poločase druhém. Územní převaha ale nevyúsťovala v žádné vyložené šance. Občas zahrozilo i Slovácka, jako třeba v 71. minutě, když Ivana přihrával dobře postavenému Nezmarovi, jeho střela však skončila přímo v náruči gólmana Poštulky. V 76. minutě nastřelil Rilke po hlavičkovém závaru před brankou domácích břevno. O chvilku později se pak dostal před brankáře osamocený Verbíř, střela mu ale nesedla a Drobisz si ji bez problémů pohlídal. Utkání tak po neproměněných šancích Teplic dospělo k bezbrankové remíze.

"Nechápu náš vstup do utkání, v němž jsme soupeře pustili do vyložené šance, při níž nás zachránilo postavení mimo hru. Dostálkův faul určitě šel posoudit diplomatičtěji. Ještě si prohlédnu video, ale zřejmě jej nebudu posuzovat tak jako Petrželovo vyloučení proti Drnovicím. Remíza je asi spravedlivá a vyjadřuje náš bojovný výkon. K ničemu vážnějšímu jsme soupeře nepustili," řekl Molnár.

"V prvním poločase tým odvedl vůbec nejhorší výkon za mého teplického působení. Hráli jsme bojácně, těžko jsme mohli pomýšlet na vítězství. Po změně stran jsme hráli o něco lépe, ale náš výkon byl hodně křečovitý. Nedokázali jsme využít dlouhou početní převahu," uvedl Mareček.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Snad vyhraje 1:0,hodně štěstí.

Reagovat
HOST*

Kdo????? Teplice :)!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele